Foto: Shutterstoc

Audi, Mercedes, VW, BMW og mange flere. I løbet af de seneste par år er antallet af leasede luksusbiler steget.

Sponsoreret indhold

Det kan blandt andet tilskrives en nedsættelse af registreringsafgiften, som har gjort det økonomisk muligt for flere at køre i dyrere bilmærker. Synes du dog stadig, at leasing virker ugennemskueligt? Så læs med her, hvor vi har taget et kig på Danmarks største privatejede leasingselskab og undersøgt fordelene ved leasing frem for køb af bil. 

Vælg et leasingselskab, der passer til dig

Drømmer du om at sidde bag rattet i en Audi, at køre afsted på landevejen og mærke de mange hestekræfter under dig? Eller måske mærke vinden i håret, mens du kører i en Ferrari? Så bør du lease din bil hos leasingselskabet Scanleasing, der blandt andet er eksperter i leasing af Audi

Her finder du et bredt udvalg af Audi’er i forskellige størrelses- og prisklasser. Bliv godt kørende i en elegant Audi, kendetegnet ved bilens design og utallige detaljer, som du sjældent finder i andre bilmærker, eller den lydløse motor, når du ræser gennem det danske landskab. Ja, det er ikke uden grund, at bilmærket Audi er blandt de bedst sælgende biler i hele Danmark.  

Derfor bør du lease en Audi

Der er mange grunde til, at du bør overveje leasing, hvis du ønsker at køre en Audi. Ved leasing betales en mindre førstegangsbeløb og efterfølgende en fast månedlig ydelse. Efter endt leasingperiode leveres bilen tilbage til leasingselskabet, og du kan selv bestemme, om du ønsker en ny kontrakt på samme bil eller måske hellere vil lease en helt anden. Leasing giver med andre ord en større frihed til skifte bil, uden at bekymre sig om at sælge videre. Derudover er leasing en langt billigere måde, hvorpå du kan komme i nærheden af dyrere og mere luksuriøse biler. 

Hvordan foregår leasing?

Det er vigtigt at huske på, at ingen leasingselskaber er ens, og du bør derfor altid sætte dig grundigt ind i reglerne for leasing i det pågældende selskab. Undersøg derfor altid forskellige leasingselskaber forud for at du booker en aftale. Har det pågældende selskab din drømmebil? Eller kan de måske hente den hjem? Alt dette kan oftest afklares via mail- eller telefonkorrespondancer.

Start hjemme i stuen

Tjek den pågældende hjemmeside ud, hvor du ofte kan læse om de forskellige leasingformer samt dykke ned i alle bilerne. Tilbyder de udelukkende flexleasing og finansiel leasing eller noget helt andet? 

Ønsker du at lease din Audi hos Scanleasing, sker det gennem flexleasing. Det betyder kort og godt, at du som leasingkunde kun betaler registreringsafgiften for en bestemt periode. Under flexleasing kan du både lease som privatperson, virksomheder kan erhvervslease og skal bilen både bruges til arbejde og privat, kan du splitlease. 

Har du svært ved at bestemme dig for hvilken bil, du helst vil lease? Du kan også sæsonlease, hvormed bilerne leases for en kortere periode. Mulighederne er altså med andre ord uendelige, og du bør derfor altid booke et møde, hvor en dygtig rådgiver gennemgår kontrakten med dig og forklarer dig om leasingformerne.  

Sammen finder I den perfekte bil, der passer til dine ønsker og økonomi. Når alt dette er på plads, er der blot tilbage at underskrive kontrakten og bevæge dig afsted i din nye Audi.