Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Hvis din fødsel ligger lige omkring hjørnet, så er det en god ide at pakke en fødselstaske med alle de essentielle ting, som er nødvendige under hospital besøget.

Hvad skal der være i en fødselstaske?

En fødsel er ret uforudsigelig, og man kan ikke vide, hvor længe I skal blive på hospitalet. Derfor er det en god ide at have en taske klar, som har alt, I skal bruge i et par dage.

En fødselstaske skal indeholde ting til både forældre og baby.

3 ting, som bare skal være i din fødselstaske

En fødselstaske skal mindst indeholde de 3 følgende ting:

1. Skiftetøj til forældre og baby

Det er vigtigt, at I har babys første outfit med. Hospitalet har nok lånetøj, men der er bare et eller andet specielt i at få dit barn i deres første outfit fra dag et af. Du kan finde masser af sødt babytøj hos Name it.

Derudover, så er det også vigtigt, at I har tøj med til begge forældre, da I igen ikke kan vide, hvor længe I skal være på hospitalet.

2. Toiletsager til jer alle

I samme dur, så er det vigtigt, at I har toiletsager med til jer selv og baby. Mor skal især have mange ting med, såsom store bind, ammeindlæg, håndklæder og blødt toiletpapir, da hun nok vil være sart efter fødslen.

Baby kræver også mange toiletsager. For eksempel, så skal I have vådservietter, bleer, babypudder og alt andet med, som er nødvendigt, når man skal skifte bleer.

Igen, så har hospitalet nok dette på lager, men det er god stil at tage sit eget med, da der ikke er uendelige mængder af udstyr på hospitalet.

3. Dokumentation på begge forældre

Sidst men ikke mindst, så skal I gerne have dokumentation liggende i tasken for begge forældre. Dette gør tjek-ind processen lagt nemmere for både jer og personalet på hospitalet.

Det er en magisk dag, som ikke har en fast dato

Denne taske skal gerne være pakket nogle uger før terminsdatoen, da man ikke kan være sikker på, hvornår baby gerne vil ud at møde jer.