Sponsoreret indhold

Din hud er sensitiv. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på den. Hudpleje har flere forskellige komponenter, og selvom du kan komme langt med for eksempel at bruge skånsom creme og shampoo i løbet af hverdagen, er det ligeså vigtigt, at du behandler huden med respekt, når du for eksempel dyrker ekstremsport eller tager en tur på stranden. Dét kan du blandt andet gøre ved hjælp af en såkaldt rash guard. 

Rash guard 

En rash guard er en form for t-shirt lignende overdel, der særligt er udviklet med øje for sportsudøvelse. Rash guarden har tre fremtrædende fordele. 

1. Solbeskyttelse 

Først og fremmest er en rash guard typisk lavet af materialer, herunder nylon og polyester, som giver dig en glimrende UV-beskyttelse. Materialerne beskytter din hud mod solen og reducerer derved risikoen for at blive solskoldet. Dermed er en rash guard et rigtig godt supplement til solcremen. 

2. Minimering af hudirritation 

Hovedformålet med en rash guard er at beskytte din hud mod den friktion og irritation, der for eksempel kan opstå, når du står på surfboard. Dette gør, at du med en rash guard, kan dyrke din vandsport i længere tid ad gangen, end hvis du var i bikini eller bar overkrop. 

3. Åndbar beklædning 

Da rash guards er udviklet til blandt andet diverse former for vandsport, tørrer rash guardens materialer hurtigt. De åndbare materialer er desuden temperaturregulerende, hvilket gør, at du hverken får det for koldt eller for varmt, når du begår dig i vandet og under solens stråler. 
 Rash guarden findes i et væld af størrelser, farvekombinationer og prisklasser. Uanset hvilken model du søger, kan du garanteret købe den online.