Groom tries on a new watches

Selvom ure primært bliver betragtet som en luksusgenstand eller en accessory, så kan det faktisk også godt være et fantastisk investeringsaktiv. Flere danskere har fået øjnene op for det lukrative urmarkedet, og lægger flere tusinde kroner i flotte luksusure.

Hvis du har en betragtelig sum penge, og du leder efter et godt investeringsaktiv, så læs med i denne artikel. Her kan du lære mere om fordelene ved at investere i et ur. 

Ures værdi stiger over tid

Luksus- og vintageure har vist sig at stige betydeligt i værdi over tid. Dette skyldes at der altid er stor efterspørgsel fra ursamlere, som vil betale gode penge for luksusure. Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle ure, som er et smart investeringsaktiv. Du skal primært lede efter mærker som Rolex, Omega, Partier eller IWC, hvis du gerne vil have succes med dit urinvest.

Ure er et fysisk aktiv

I modsætning til aktier eller kryptovaluta, så er ure et fysisk aktiv, som du kan bruge, før du sælger det igen. Indtil det er tid til at sælge uret, så kan du bære luksusuret som en accessory og på den måde få glæde af din investering. 

Ure er attraktive på samlermarkedet

Der findes altid ursamlere, som står klar til at købe dit luksusur. Ure er en af de mest populære genstande for samlere og efterspørgslen er altid stor. Markedet for ure er også enormt konkurrencepræget, hvilket også driver priserne op.

Værdien stiger uafhængigt af markedet

Vores danske krone stiger og falder hele tiden i værdi. De seneste år er vi blevet påvirket af inflationen, hvor vi ser kronen miste deres værdi. Når dine penge står i et ur, så taber de heldigvis ikke deres værdi gennem årene. Derfor er det en af de sikreste aktiver, som dine penge kan stå trygt i.