Vil du smedes sammen med din eneste ene 14. februar? Foto: Københavns Kommune

Der er ledige tider i kalenderen hos Københavns Rådhus, som er klar til at vie byens giftelystne par på Valentinsdag 14. februar.

Københavns Kommune skruer helt op for romantikken på rådhuset i anledningen af Valentinsdag 14. februar.

Når gifteklar kærestepar møder op for at sige ja til hinanden på netop den dag, bliver de mødt af hjerteballoner, chokolade og guitaristen Henning Nielsen, som spiller kærlighedssange for brudeparrene for at skabe en særligt rosenrød stemning på den store dag. 

Kommunen oplyser, at rådhusets medarbejdere er klar til at tage imod endnu flere par, som vil smedes sammen på Valentinsdag. Der er nemlig stadig ledige tider i kalenderen 14. februar, skriver Københavns Kommune, som lover, at der kommer til at være kærlighed i luften.

Valentinsdag er en særligt populær bryllupsdato på rådhuset, og derfor kan par, som vælger at gifte sig på netop denne dag, se frem til en ekstra romantisk oplevelse.

– Valentinsdag er jo en dag i kærlighedens tegn, og rigtig mange vælger netop denne dato til at sige ’ja’ til hinanden. Det er helt klart, at det, ud over rådhusets smukke omgivelser, er særlige events som dette, der cementerer Københavns popularitet som bryllupsdestination, siger Aravni Elisabeth Jakobsen, der er chef i Vækst, Internationalisering og Borgerservice i Københavns Kommune.

Alle vielser kommer til at foregå i Bryllupssalen på Københavns Rådhus, men hvis der pludselig er mange, som bestiller tid, bliver det smukke Formandens Forværelse også taget i brug.

Vil du giftes 14. februar? Så book en tid på idocph.kk.dk.

Slap af i vinterkulden, når sauna-landsby skyder op på Refshaleøen