Foto: Shutterstoc

Når det kommer til konferencer, er det vigtigt at have styr på sin lokation. Lokationen er en vigtig del af konferencen, og kan have en bemærkelsesværdig stor effekt på den samlede oplevelse.

Derfor er det ikke blot ”bare” at udvælge en tilfældig placering, men i stedet foretage en velovervejet beslutning. 

I København er der rigtig mange muligheder i forhold til konferencelokaler, men kunsten er at udvælge det rette – både overfor kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst medarbejdere. Ydermere har lokationen en stor signalværdi, der udadtil kan være svært at prissætte – både i forhold til ekstern omtale, såsom medier, men også den brandingværdi det kan give. En god lokation signalerer overskud og prestige. Det er naturligvis vigtigt, at der er en rød tråd mellem lokationen og virksomhedens identitet. 

En perle i København

En af byens perler ligger ude på Islandsk Brygge. Det er nemlig her Mogens Dahl Koncertsal ligger. 

Med det samme man træder ind i de famøse lokaler vokser kreativiteten, og man mærker straks passionen for kvalitet, kultur, klassisk musik og arkitektur i verdensklasse. Efterhånden får flere og flere virksomheder øjnene op for salens helt fantastiske rammer – og det kan være alt lige fra bank til marketingkonferencer.

Miljøet er inspirerende og kan tilpasses, sådan det giver mening i forhold til det enkelte event. Når man er på udkig efter konferencelokaler i København, er det i høj grad værd at overveje en anderledes og historisk lokation som Morgens Dahl har. 

Renlighed signalerer overskud 

For at signalere overskud, er det vigtigt at der er en god orden. En god orden, er ofte også det samme som renlighed. Når man møder op på en konference, er det ret afgørende at der ikke bliver overladt noget til tilfældighederne. Dette gør sig også gældende med rengøringen. Der findes ikke noget som en god støvsuger ikke kan klare, og det er derfor også en vigtig prioritering.    

Det er de fysiske rammer til konferencen til er medvirkende til deltagerne får en god oplevelse. København er en by med masser af vækst, og det er virksomhederne i høj grad med at styre. Vi har en økonomi der er fremadgående, og selvom mange arbejdspladser også bliver flyttet væk fra Storkøbenhavn, er det stadigvæk nogle af landets mest attraktive jobs der findes i København. 

Attraktive jobs, kræver attraktive medarbejdere – og disse kan findes på flere måder. Dog kræver det også at virksomheden har en god profil udadtil, for at de bedste medarbejdere kan se sig selv arbejde i organisationen. Og én af disse måder, hvor en virksomhed kan differentiere sig på, er blandt andet ved konferencer. Det er derfor heller ikke helt ubetydeligt.