Shop igennem i WestMarket i vintermånederne. Foto: Veras Market

Veras gentager succesen og afholder stort genbrugsloppemarked indendørs i WestMarket på Vesterbro, hvor besøgende kan holde varmen, mens de shopper vintagekluns og tingeltangel.

Hvis du både er vild med genbrugstøj, spotpriser og streetfood, så bør du overveje at aflægge Veras Market i WestMarket et visit søndag 21. januar og 11. februar. 

Veras er måske bedst kendt for deres moderigtige loppemarkeder under Bispeengbuen i sommermånederne, men nu er det populære genbrugstøjmarked rykket indendørs i WestMarket på Vesterbrogade, hvor gæster kan holde varmen, mens de går på opdagelse i de mange tøjstader og madboder.

Der kommer til at være et bredt udvalg af tøj og accessories, når mere end 50 stadeholdere sælger ud af deres gamle sager. 

– Kan du heller ikke heeelt overskue en kold og lang vinter sæson uden loppe? Så det godt, at Veras har sørget for at farvelægge dine planer for vinteren, og holder genbrugstøjmarkeder hver anden søndag i WestMarket, så du kan få tilfredsstillet din loppehungren, mens du slukker din tørst og får stillet din sult i lækker streetfood, skriver Veras om begivenheden på Facebook.

Gå på opdagelse, når 50 stadeholdere sælger ud af deres klædeskab. Foto: Veras Market

– Kom med, når mere end 50 standholdere sælger ud af deres brugte garderober, som du kender det fra Bispeengbuen, hvor der både er kluns til flotte kvinder og lækre mænd i Vesterbros madmekka i WestMarket. Vi garanterer flotte fund og byens bedste genbrugsfest.

Rebecca Vera Stahnke er stifter af Veras. Under navnet gemmer der sig både det store genbrugstøjmarked, som Veras er mest kendt for, med også en onlineshop og en fysisk butik i Nørre Voldgade.

Hun fortæller, at besøgende i WestMarket kan forvente at finde et bredt udvalg af lækre genbrugssager på markedet i WestMarket:

– Der vil være et stort udvalg af tøj i et bredt mix af stilarter. Vores stadeholdere sælger både ud af dyre vintageklæder og billigere highstreet-tøj. Alt har værdi, så længe pris og kvalitet stemmer overens, siger hun til KBH.dk.

– Det er også det, der gør loppemarkeder så fede – man altid kan kan gøre et kup og finde nogle skønne og unikke ting til billige penge, tilføjer hun.

Rebecca Vera Stahnke skabte Veras tilbage i 2015, hvor der ikke fandtes andre mange rene tøjmarkeder. 

– Derfor valgte jeg at kalde det for et genbrugstøjmarked, så man vidste, hvad man kom ud til som køber og sælger. Der fandtes masser af loppermarkeder, men der manglede ligesom et marked kun for lækkert genbrugstøj.

Veras plejer at holde til under Bispeengbuen. Foto: Veras Market

Veras har allerede afholdt en håndfuld genbrugstøjmarkeder i WestMarket i november og december. Foto: Veras Market

– Som stadeholder får man både tøjstativ, bøjler og bord med i prisen, og det får man ikke så mange andre steder. Det gør det nemmere for sælgere at komme af med deres ting, fordi de ikke først skal ud og investere i et tøjstativ og slæbe en masse bøjler med hjemmefra, fortæller hun.

– Vi tager også imod det tøj bagefter, som ikke er blevet solgt på markedet, så vi kan give det videre til Røde Kors. Og sælgerne får penge for det, så de kan shoppe nyt tøj i Veras, siger Rebecca Vera Stahnke om konceptet. 

Veras har også selv en stand på genbrugstøjmarkedet, hvor alt bliver solgt til kun 20 kroner. 

Du kan læse mere om Veras Market på Facebook, hvor kommende begivenheder også blivet slået op.

Der kommer til at være massere af farverige klæder på bøjler og borde i WestMarket. Foto: Veras Market

Kig forbi mellem klokken 11 og 16 begge søndage. Foto: Veras Market

Hvad sker der: Veras Market
Hvor sker det: WestMarket, Vesterbrogade 97, København V
Hvornår sker det: 21. januar og 11. februar 11-16

Spice up your life: Folkehuset Absalon inviterer indenfor til Spice Girls-aften på Sønder Boulevard