Der er nogle elementer, som stort set alle dine kolleger helt sikkert lægger vægt på i forhold til at få en god julefrokost.

Det er for eksempel, at der er underholdning, at I har et privat lokale, og at det er nemt at komme til og fra med offentlig transport. 

Er du med i virksomhedens festudvalg, der skal arrangere firmajulefrokost, er du sikkert allerede ved at få  grå hår i hovedet over, hvordan du skal få julefrokosten til at blive en succes. For det skal jo gerne være en aften, hvor alle dine kolleger hygger sig – men det kan være meget forskelligt, hvad de hver især foretrækker. 

Der er dog nogle elementer, som de fleste har fokus på, skal være til stede. Det kan derfor være en god ide, at du fokuserer på dem. Det er med til at sikre, at firmajulefrokosten kommer til at være en god aften for så mange som muligt. 

Vælg et sted, hvor I har lokalet for jer selv

Først og fremmest er det en god ide, at du vælger et sted, hvor I har lokalet for jer selv. Når der ikke er andre i lokalet, kan I nemlig i langt højere grad slå jer løs og have det sjovt – uden at skulle tage hensyn til andre. Det er med til at gøre, at festen kommer til at føles langt mere naturlig. Sørg derfor for at booke et lokale, hvor der er plads til jer alle sammen, men hvor der ikke er andre.

Offentlig transport lige ved døren er et must

Et andet vigtigt must, når du arrangerer firmajulefrokost, er, at der er offentlig transport i nærheden. Der er mange, der ikke må køre hjem, fordi de har fået for meget at drikke. Derfor er det vigtigt, at de nemt kan komme hjem med tog og bus – hvis de da ikke er så heldige, at de bliver hentet af deres kæreste eller ægtefælle. 

Det er dog langt fra kun, hvis I holder julefrokost i Københavns centrum, at der er gode transportmuligheder. Det er bestemt også, hvis I for eksempel holder på Club Riva i Rungsted Havn. Der er bare et par minutters gang til bussen, der kører op til Rungsted Station. Det er med til at gøre det nemt for både dem, der skal ind mod byen og op mod Helsingør at komme hjem. Læs mere om Club Riva her

Underholdning er med til at sætte gang i festen

For at sikre, at firmajulefrokosten bliver en succes, er det også en rigtig god ide, at du sørger for at arrangere noget underholdning til den. Det kan være live musik eller en standupkomiker. Begge dele er med til at gøre, at I kommer hinanden ved som kolleger på en helt anden måde, end I gør i dagligdagen. Det kan derfor fungere lidt som en ice breaker. 

Det er både muligt for jer at få nogle til at komme ud til virksomheden, hvis I holder julefrokosten der. Holder I den ude, har de dog helt sikkert en masse kontakter, som I kan benytte jer af.