Når man har en travl hverdag, kan man hurtigt komme til at glemme hinanden, og det kan i sidste ende komme til at gå ud over forholdet.

Det er derfor vigtigt, at man sørger for at holde det ved lige, og det kan man eksempelvis gøre ved at invitere hinanden ud på dates. Ønsker du at glæde din partner med mere end blot et par timers date, så kan du med fordel invitere din partner på forlænget weekend i Danmarks smukke hovedsat – nemlig København. København vrimler nemlig med muligheder, og byen danner derfor et godt grundlag for, at i sammen kan få skabt nye minder. 

Tag i tivoli, shop på strøget eller tag ud og spise på 5-stjernet restaurant 

At skulle planlægge en forlænget weekend kan lyde som en besværlig opgave, men det behøver det slet ikke at være. I København har man nemlig mulighed for at opleve lidt af hvert, og kan i godt lide at udfordre jeres grænser, kan i sammen tage i tivoli for at prøve de forskellige forlystelser, eller ønsker i at forblive på jorden hele tiden, kan i shoppe på strøget eller spise på en af de mange lækre restauranter. En forlænget weekend hvor i kun har fokus på hinanden og på at pleje forholdet, kan være altafgørende for de næste mange måneders glæde og humør, og derfor bør intet sætte en stopper for turen – heller ikke pengeproblemer. 

Lån til turen hvis det månedlige budget ikke tillader en hyggelig forlænget weekend

Pengeproblemer bør ikke stoppe jeres romantiske og hyggelige forlænget weekend, og i har derfor muligheden for at låne penge til turen, så i kan nyde hinanden med ro i hovedet uden bekymringer om penge. Lånet kan nemt og hurtigt optages, og bliver i godkendt, modtager i hurtigt pengene på kontoen, så turen kan blive til virkelighed.