Foto: Røde Kors

Onsdag og torsdag byder Røde Kors på lagersalg af lækre mærkevarer, og alt overskuddet går udelukkende til et godt formål.

Det føles rigtig rart at gøre en god handel.

Hvis man har sparet penge, så kan det mærkes og særligt i denne dyre julemåned, hvor udgifterne hober sig op.

Men onsdag og torsdag kan man foruden at spare penge samtidig støtte et godt formål, når Røde Kors inviterer alle til lagersalg, og det er bestemt gode mærker at finde på tøjstativet.

– Vi har fået en masse tøj doneret fra mange danske virksomheder, det er primært børnetøj og dametøj, men også nogle designgenstande. Det er en masse gode mærker fra Ferm Living, Ilse Jacobsen, DAY, Bitte Kai Rand og Molo, siger Jens Grønning, der arrangerer lagersalget for Røde Kors.

Men på trods af de flotte danske mærker, så er prisen helt anderledes end hvis man gik i en fashionabel tøjforretning.

– Det er simpelthen så billigt. Altså vi sælger ud af tøjet, hvor vi sælger tre stykker tøj for 100 kroner. Og selvom det måske ikke er den sidste nye kollektion, og der kan være nogle små fejl på tøjet, så er det stadigvæk tøj, der ofte koster tæt på 1.000 kroner, siger Jens Grønning til KBH.dk. Når lagersalget slår dørene op, så koster det 50 kroner i entre, men uanset hvad så går det til et godt formål.

Man kan i den grad gøre et kup, når Røde Kors inviterer til lagersalg med lækre mærkevarer til en brøkdel af normalprisen. Foto: Røde Kors

– Vi har valgt at tage 50 kroner i entre. Og på den måde kan vi undgå at regulere priserne, derfor har vi valgt at sætte entre. Men vi lover, at man gør en god handel, uanset hvad, siger Jens Grønning. 

De seneste år har lagersalget været en kæmpe succes, og ifølge Jens Grønning har der de seneste år trukket kø på gaden allerede tre timer inden salget startede.  

Man skal derfor tage varmt tøj på og have god tålmodighed, da lagersalget ofte kan tiltrække en kø på gaden helt ned til Trianglen. Når lagersalget slutter torsdag, så har Røde Kors samlet mellem 300-400.000 kroner ind, og de penge går ubeskåret til Røde Kors hjælpearbejde  

– Desuden kan man som noget nyt i år se vores helt nye hus for frivillige, som kronprins Frederik indviede i torsdags. Det er nemlig her lagersalget bliver afholdt i år, lyder det fra Jens Grønning til KBH.dk 

Hvad: Røde Kors lagersalg 2017
Hvornår: 6. og 7. December fra klokken 14 til 18 begge dage.
Hvor: Blegdamsvej 27, København Ø

Der kan betales med kontanter eller Dankort og i køen kan der købes kaffe mod betaling. 

Leyla raser: Styrtede pludselig på cyklen, da kommunen havde glemt at salte