Det er endelig blevet sommer. De solbagte dage og lyse nætter er over os. Sidder du hjemme i din varme lejlighed og kukkelurer, mens du i ny og næ stirrer længselsfuldt ud ad vinduet?

Sponsoreret indhold

Så læs her 3 gode forslag til ting, du kan lave i København i løbet af sommeren.

Tag på stranden eller besøg et af de mange havnebade

Når solen bager asfalten og gaderne synes at sitre, er der kun et sted at søge hen – vandet. Heldigvis er København en fantastisk by at bade i, og den figurerer faktisk utrolig højt på diverse lister over bedste badebyer i både Europa og på verdensplan. 

Islands Brygge, Sandkaj, Ofelias Plads, Kalvebod Brygge – der er utroligt mange dejlige havnebade i byen, hvor særligt unge mennesker stimler sammen og nyder sommerdagene. Det er trygt og sikkert at bade i det rene vand i havnebadene, så saml vennerne og pak din solcreme og dit badehåndklæde og kom afsted! 

Er man mere til følelsen af sand mellem tæerne, så er Svanemøllen Strand eller Amager Strandpark to oplagte steder at tage hen. Er man villig til at tage lidt ud for byen, ligger Hellerup Strand og Bellevue Strand begge ganske nær byen og giver mere følelsen af en autentisk strand. 

Start til en udendørs holdsport 

En god måde at møde nye mennesker på er ved at starte til en holdsport. Fordelen ved at gøre det om sommeren er, at mange sportsgrene rykker udenfor. Hvad end det er fodbold, yoga, dans, gymnastik, volleyball, crossfit eller noget helt andet, så burde det være nemt at finde et hold, der træner i en park, på stranden eller et andet sted udendørs.

Det er bare skønt at dyrke sport udenfor. Sol, frisk luft og motion på én gang? Tre fluer med ét smæk. Bare husk solcreme og godt med væske.

Tag på flere dates

Der er absolut ingen skam i at indrømme, at man er lidt mere hudsulten om sommeren. Den sitrende varme og folks lette beklædning gør os alle sammen mere begærlige. Derfor vil man også opleve, at der er mere liv i diverse datingsider- og apps om sommeren – særligt i storbyområdet. 

I København er det heldigvis kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan lave på dates. Der findes nemlig et utal af hyggelige barer, cafeer og restauranter, samt et væld af smukke parker at gå en tur i, hvis man ønsker en traditionel date. Er man lidt mere ukonventionel, findes der blandt andet talrige museer, gadefestivaler og madmarkeder, steder at tage på kanalrundfart, og så er det jo også altid gode gamle Tivoli.

Mangler du en at tage på date med, så er det selvfølgelig altid oplagt at prøve lykken på Tinder, men tør du tænke lidt ud af boksen, så prøv sexdating på nettet. Scor er en side, hvor du kan prøve netop dette.