Foto: Shutterstoc

Kryptovalutaen Dogecoin er steget med over 2.500% i de seneste 12 måneder, og populariteten for Dogecoin bliver ved med at stige, på trods af Dogecoin oprindeligt blev lanceret på baggrund af en meme.

Sponsoreret indhold

Måske tænker du på, hvad det er, der har fået Dogecoin til at stige så meget, og det er nemlig også rigtigt godt at vide, inden du vælger potentielt at investere. Dogecoins prisbevægelser har og er under indflydelse af det store community, der står bag Dogecoin, der primært agerer på Reddit. De tror på sloganet “To the Moon!”, mens Elon Musk også har tweetet om Dogecoin flere gange, som har fået prisen til at stige utrolig meget af flere omgange. I dag, i skrivende stund, ligger Dogecoin nummer 5 af alle kryptovalutaer målt på market cap, blandt tusindvis af forskellige kryptovalutaer. 

Hvordan kommer man gang med Dogecoin? 

Vil du i gang med Dogecoin eller undersøge den mere, er der flere ting, der er relevante at vide. Der er først og fremmest, hvordan man helt konkret investerer, og så selvfølgelig hvad man bør være opmærksom på ved netop Dogecoin. 

I denne artikel, vil jeg komme med et kort overblik, der guider dig til, hvordan du gør, men ellers er det også en rigtig god idé at læse en ekspert guide på Mininvestering.dk, der går meget i dybden med, hvordan du gør, og hvad du skal være opmærksom på. 

Når du kigger på Dogecoin, er det altid en god idé at vide, hvad der påvirker kursen og prisen på den. Det er nemlig noget af det, der er svært at vide med Dogecoin, netop fordi en stor del af det handler om communitiet bag, og hvornår Elon Musk eller andre influenter udtaler sig og tweeter om den. Derfor kan det være en god idé at følge med forskellige steder, som på Reddit, hvor størstedelen af communitiet er, og på platforme som twitter. 

Hvis du gerne vil i gang med at investere, kræver det, at du finder en platform at investere på. Her findes der et hav af forskellige – nærmest én til hver smag – og det er selvfølgelig vigtigt at Dogecoin netop er tilgængelig på den platform, du vælger. Når du har gjort det, skal du søge Dogecoin frem på platformen, og overføre penge, du gerne vil investere i den. Så vil du nemlig kunne vælge antal Dogecoin, du vil købe og klikke på køb – og så ejer du faktisk Dogecoin. Det er selvfølgelig den helt forsimplede version, men det er i grove træk sådan, du gør. Det er heldigvis ikke svært, og du kan som sagt læse ekspert guiden og få endnu dybere og detaljeret indsigt i, hvordan du gør. 

Efterfølgende handler det bare om, at følge godt med i, hvad der sker og hvilke begivenheder, der sker og som har betydning for, hvordan Dogecoin kommer til at udvikle sig. Det har nemlig ekstrem stor betydning, som jeg var inde på tidligere i artiklen, og det giver dig nogle gode indsigter i, hvad der kommer til at ske.