Vinteren er i den grad over os. Det afspejles især med mindre end to uger til juleaften og tilføjer vi blot endnu en uge, så er vi endnu i det nye år 2019.

Det betyder dog også, at man skal være klædt rigtig godt på, især hvis man er blandt dem, der arbejder ude i det fri i løbet af de kolde måneder.

Hos engelbert strauss har de forberedt en ny vinter-kollektion, både til dem, der fryser en lille smule når det er koldt, men også til dem, der slet ikke kan være i sig selv på grund af kulden.

Herunder har vi taget et kig på nogle af de ting fra engelbert strauss, som bare er nødvendige i den her kulde, så du undgår at få frostbid, forkølelser eller noget helt tredje, mens du er ude i kulden. Hvis du er i tvivl om, hvorfor det er godt at holde varmen, så får du hele syv eksempler her.

Arbejdssko

Når de fleste tænker arbejdssko, så er det som regel et par store tunge klodser, som fylder alt for meget. Det er dog ikke nødvendigt, og faktisk kan du få nogle rigtig lækre allround arbejdssko til voksne. Er det til firmaindkøb eller er der flere i familien der trænger, så kan du spar 30 kr. pr. arbejdssko. De fungerer som sikkerhedssko, de er vandafvisende, og de ser godt ud, uanset om du er iført arbejdsbukser termokedeldragt eller noget helt tredje.

Er det blot et enkelt par arbejdssko af de flotte allround-sko, så kan du slippe 618 kroner for et enkelt par.

Vinterhue

Nu bliver det rigtig smart. En vinterhue kan nemlig både laves, så den er praktisk i forbindelse med arbejde, men også så den ser virkelig smart ud, hvis du skal være fancy for en aften. Med en vinterhue cotton touch, vil du både får varmen til dit hoved og samtidig sikre dig, at dine øre ikke fryser af.

Praktisk har huen også små lommer, så du har mulighed for at opbevare små ting her og der. Det er yderst sjældent med huer, hvor der er en lille lomme, men om ikke andet, så kan det være, at man kan gemme en lille flaske med procenter, der også kan holde sjælen varm.

Den labre hue kan skaffes til 218 kroner, og er dermed i den billige kategori, selvom den ser stilfuld og lækker ud.

Vinterhandsker

Med overstående beklædningsgenstande vil både hoved og fødder holde varmen, men mvad med hænderne. De er i den grad vigtige, uanset om det er fordi, at man går med sin telefon i hånden og kigger de nyeste opdateringer på de sociale medier, eller fordi man går og banker søm ind i noget træ.

engelbert strauss har et par lækre vinterhandsker i modellen Hybrid Ice, der er både lækre at se på, og så er de rigtig gode til at holde varmen på dine fingre.

Det er nogle solide vinterhandsker, så folk vil ikke tørre at kigge skævt på dig, men til gengæld har du heller ikke mulighed for at benytte din smartphone, da skærmen ikke vil reagere på det stof, som handskerne er lavet af.

Prisen for handskerne er blot 168.75 pr. stk.

Er du stadig kuldeskær uanset hvor meget tøj, du har på, så prøv at følg disse råd, og se om det ikke kan hjælpe dig.