Foto: Shutterstoc

Holder du af at tage en tur til hovedstaden i ny og næ, eller er du måske selv bosat i og omkring København, får du her tre tips til, hvordan du underholder dig selv bedst muligt.

Det er altid rart at have en lille guide ved hånden, der giver inspiration til at prøve nye ting af. Så lad os kaste os ud i det.

Det første tip er næsten det mest åbenlyse af dem alle. Seværdighederne. Tag på sightseeing og se København fra sin bedste side. På en solskinsdag kan du passende tage de små sightseeing-skibe nede fra Nyhavn. Her får du en sublim udsigt og ser byen fra de flotte kanaler, der snor sig rundt i hele byen. Det er et absolut must, hvis ikke du har prøvet det før. Tag din udkårne under armen, og hav et åbent sind. Hele byens grundlægger, Absalon, har gjort et godt stykke arbejde – og det kan du nyde godt af på en hyggelig tur. Uanset om det er forår, sommer eller tidlig efterår.

Spis middag ombord på en lille båd

Når du har taget en god tur rundt i byen og måske gået rigeligt, skal der fyldes brændstof på din motor igen. Var det ikke noget med en hyggelig middag ombord på en af de fantastiske Go-boats, som du selv lejer og styrer? Det er let at styre den lille båd, der har et relativt stort bord i midten. Her kan du nyde din medbragte middag, som du måske har købt i en af de mange lækre food trucks. 

Der er plads til den lille familie ombord på en Go-boat, hvorfor det er rigtig velegnet og kan gøres ret billigt. Sejl lidt rundt på egen hånd og lad dig imponere af den smukke by. Har du ikke før været på sådan en tur, er det om at få det prioriteret. Især hvis du vælger at se byen til fods. Så kommer du lidt til vands og kan betragte hele herligheden et lille stykke fra kajen og kysten. Smukt er det bestemt.

Brug ventetiden på offentlig transport på en sjov måde

Du kender det sikkert alt for godt. Offentlig transport og ventetid. Det er bare to ting, der går hånd i hanke. Især i København, hvor der bor rigtig mange mennesker, der pendler hver eneste dag. Vil du gerne underholdes, kan du spille løs på https://www.cozino.com/dk/, som er et online casino, der tilbyder mange sjove og spændende spil. Det er en utrolig populær platform, der gør, at du altid har underholdningen lige ved hånden.

Rigtig god tur.