Slikmunde kan se frem til et besøg hos Winterspring. Foto: Winterspring

Københavnere med hang til søde sager kan glæde sig over, at en ny dessertbutik popper op i Nyhavn torsdag.

Som om København ikke byder på rigeligt med lækkerier, kan slikmundene godt begynde at glæde sig til i morgen, torsdag, når der åbner en helt særlig dessertforretning i Nyhavn i tre dage.

Det er dessertspecialisterne Winterspring, der åbner en lille pop-up-forretning i Nyhavn som opvarmning til åbningen af deres ‘rigtige’ butik i Store Strandstræde.

– Vi vil gerne hilse på vores nye naboer forud for åbningen af vores dessertbar og butik. Vores pop-up strækker sig over tre dage, så vi håber, at folk har mulighed for at komme én af dagene. Vi elsker selv december og den hygge, der følger med, og vi kan godt love, at det bliver hyggeligt hos os, siger Nikoline Minkasdatter, der er ansvarlig for PR hos Winterspring, til KBH.dk. 

Winterspring serverer små julespecialiteter som en lille forsmag på, hvad den permanente butik kan byde på, når forretningen åbner på tidspunkt.

I pop-up-butikken i Nyhavn står dessertkokke, som tidligere har arbejdet på nogle af de førende restauranter i Norden, klar til at diske op med en gløgg lavet på varme krydderier, appelsin, rom og solbærlikør.

Trænger man til noget spiseligt sødt, så kan man glæde sig til en mandelkage med vanilleis og en krydderkage med kirsebærsorbet og kirsebærcreme.

Dermed bliver det en spontan og hyggelig julestue, der opstår i Nyhavn som opvarmning for Wintersprings rigtige dessertbar, som bliver en meget eksklusiv oplevelse, lyder det fra Nikoline Minkasdatter: 

– I dessertbaren i Store Strandstræde 16 kan du nyde en fine-dinin-dessert i eksklusive omgivelser uden at skulle bestille en middag først. Du vil blive mødt af et varmt og professionelt personale, der står klar til at give en helt særlig gastronomisk oplevelse, siger hun til KBH.dk.  

Hvornår Winterspring åbner sin permanente dessertbar i Store Strandgade, og hvilke søde godter der gemmer sig på menuen, er stadig en hemmelighed.

Men fra i morgen og frem til lørdag kan du altså få stillet sukkertrangen i Nyhavn.

Hvad sker der: Winterspring pop-up-dessertbutik
Hvor sker det: Lille Strandstræde 10, kælderen, København K
Hvornår sker det: 14 til 16. december klokken 14-18

Lærke føler sig snydt efter at have købt det samme rugbrød hos Lagkagehuset i København og på Fyn