Det gamle teater på Smallegade står ikke længere tomt, men huser nu landets største pub. Foto: Google Maps

Det gamle Rialto Teater på Smallegade på Frederiksberg slår nu dørene op igen og bliver landets største irske pub.

På Smallegade ligger Rialto Teater, hvor der i en menneskealder har været biograf og siden teater på Frederiksberg

Men efter at dørene til teateret måtte lukke endeligt sidste år, så får den ikoniske bygning nu et nyt liv. 

For Rialto Teater kan igen byde gæster indenfor dørene, men i stedet for et show på de skrå brædder, venter der fadøl og irsk folkemusik i lange baner. 

Den 27. oktober åbnede The Old Irish Pub i bygningne, og dermed bliver teateret nu omdannet til Danmarks største pub med sine cirka 1000 kvadratmeter. 

Indenfor venter der syv forskellige barer med over 20 slags øl på hanerne, fodbold på storskærmen eller et slag billard. 

– Vores koncept kan det, at det kan rumme enhver, der sætter pris på hygge, sammenhold, den klassiske irske stemning og de værdier, som den står for. Vi mener derfor, at vi kan noget, som mange andre barer ikke kan trods den hårde konkurrence i København. Det glæder vi os til at give til Frederiksbergs borgere, siger Kasper Toft Jørgensen, PR-chef for The Old Irish Pub.

Meget af det gamle teater bevares under de nye ejere, der vil bruge den store teatersal som kæmpe bar og dansegulv.  

Sådan så Rialto Teateret ud i 1962. Foto: Egon Engmann

Sådan så teateret ud, indtil for ganske nylig. Foto: Google Maps

Selve scenen skal også bevares og på et senere tidspunkt skal der afholdes koncerter på pubben. Desuden lover ejerne bag pubben, at der kommer til at være ølsmagninger, ginfestival og meget mere i det gamle teater.

The Old Irish Pub på Smallegade har åbnet alle ugens dage fra klokken 12.

Det er 93 år siden, at Axel Maar opførte Rialto Teateret som biograf, der siden blev til et teater i 1981. Senest overtog Nørrebro Teater i 2008 driften af bygningen og omdøbte det til Frederiksbergscenen, men i 2016 måtte Rialto Teater dreje nøglen om. 

Vinderen er fundet: Her får du landets bedste gløgg