Mangler du en iscocktail i dit liv? Så skal du til fredagsbar på Vesterbro i morgen! Foto: Sweet Sneak Studio

Spark weekenden i gang med lækre iscocktails og knasende snacks, når Sweet Sneak Studio på Vesterbrogade afholder pop up-fredagsbar i morgen.

Sweet Sneak Studio er et kreativt bureau på Vesterbro, der til hverdag beskæftiger sig med markedsføring og design med mad som omdrejningspunkt.

En gang imellem afholder folkene bag bureauet, som består af marketingsspecialister, designere, fotografer og eventkoordinatorer, begivenheder for offentligheden i deres lokaler på Vesterbrogade, og i morgen, 26. januar, sker det i form af en pop up-fredagsbar, hvor der bliver serveret lækre gincocktails med cremet is.

Antje Dittmann er én af de fire ejere af Sweet Sneak Studio. Hun fortæller til KBH.dk, at idéen til pop up-fredagsbaren opstod på baggrund af en lyst til at gøre noget anderledes, som afspejler bureauets gastronomiske kreativitet.

– Vi tænkte, at det kunne være sjovt at lave noget originalt og skabe et slags show med cirkustema. Vi kommer til at servere tre forskellige slags cocktails med gin, som vi tryller til is med flydende nitrogen, fortæller hun.

Gæster kan for 65 kroner pr. drink vælge mellem en klassisk cocktail med gin tonic og agurk, én med gin, hindbærsirup og rosmarin samt en sidste cocktail med gin, grapefrugt og pufsukker.

Det er desuden muligt at få dem i ‘virgin’-udgave uden alkohol, hvis man hellere vil have det.

Ismagerne fra Istid står for at forvandle de farverige cocktails til cremede kølige isdrinks, som med garanti er Instagram-venlige og perfekte til at fejre, at det omsider er blevet weekend igen.

Gæster kan desuden hygge sig med en håndfuld pretzels eller popcporn, mens de slubrer de lækre cocktails i sig i inspirerende omgivelser.

– Denne type events er ligesom vores kreative legeplads til at afprøve forskellige sjove koncepter, siger Antje Dittmann til KBH.dk om Sweet Sneak Studios cirkus-fredagsbar.

Hvad sker der: Pop up-fredagsbar med Sweet Sneak Studio
Hvor sker det: Vesterbrogade 111, København V
Hvornår sker det: 26. januar 17-22

Gå amok i det sorte guf: Stor lakridsfestival kommer til Østerbro i marts