Hvis du går og drømmer om at blive fri for dine rynker eller måske gerne vil stramme ansigtet lidt op, så har du måske også hørt om Botox.

Sponsoreret indhold

Den velkendte mirakelkur, som mange mænd og kvinder over hele verden både bruger og taler om. Og måske du lander ned i den gruppe, men endnu ikke har afprøvet kundskaberne.

Derfor fortæller vi dig mere om en Botox behandling her. Vi fortæller om priserne på Botox, hvordan Botox virker, og hvad du skal overveje, inden du kaster dig ud i en kosmetisk behandling.

Prisen skal betales igen og igen, men kan være det hele værd

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Botox ikke er en permanent løsning. Det betyder, at du skal punge ud tre-fire gange om året, hvis du vil bibeholde det flotte resultat efter din første rynkebehandling. Botox holder i gennemsnit tre-fire måneder efter endt behandling, og derfor kan du godt se frem til en post i budgettet mange år frem.

Heldigvis er Botox behandling priser i København til at overkomme. Med stor konkurrence på markedet får du typisk din Botox behandling fra 550 kr. Priserne varierer, alt efter hvor meget Botox du skal bruge, og hvor mange forskellige steder det skal injiceres. Vil du derfor behandle både pande og rynke mellem øjenbryn ved øjne på samme tid, koster det selvfølgelig en tand mere.

Sådan virker Botox

Botox er et helt særligt stof, der består af en kompleks sammensætning. Den særlige formel sørger for, at dine muskler bliver lammet eller bliver svækket i deres evne til at trække sig sammen. For netop sammentrækningerne er årsagen til rynker i huden. Det er også årsagen til, at Botox til bekymringsrynker er hyppigt anvendt, da musklerne typisk trækker sig mere sammen ved bekymring og spekulation.

Behandlingen er simpel og effektiv. Du skal ofte afsætte 15-20 minutter, og det foregår blot med en tynd nål, der stikkes ind de steder, hvor du skal have Botox. Her bliver rynker injiceret med stoffer, der efterfølgende begynder at lamme musklerne.

Forud for din første behandling vil du have en samtale med den klinik, der skal foretage din behandling. Her får du en grundig viden om behandlingen, og I vil sammen gennemgå dine ønsker og finde frem til den rette mængde af Botox.

Her er, hvad du skal overveje

En Botox behandling kan i mange tilfælde være en god løsning, hvis du er generet af rynker eller tydelige alderstegn på huden. Men det er også vigtigt at overveje nogle aspekter grundigt, før du vælger din behandling til.

Først og fremmest skal du indstille dig på, at behandlingerne skal gentages. Det bliver yderst vanedannende at se ansigtet i topform, og derfor skal der være plads i budgettet til at gentage behandlingerne. Derudover skal du overveje grundigt, hvor meget Botox du får fra begyndelsen af. Start ud i de små, så du slipper for et unaturligt udtryk. For selvom Botox er mere end 100 år gammelt, vil det stadigvæk give dig et unaturligt look, hvis du ikke er forsigtig.