Åh, vi har savnet det. Alt det gode ved at bo i København, eller tæt nok på til at kunne nyde godt af alle de spændende ting, der sker i byen.

Sponsoreret indhold

Shopping og caféture, biograf, teater og musik, selv de lange foredrag, hvor der er en vis risiko for at falde i søvn, men også en god chance for at få en rigtig aha-oplevelse. 

Endelig er genåbningen så småt i gang, og vi kan følge med i, hvad der sker online.

Bylivet rører på sig

Mange butikker og mindst lige så mange natklubber, måtte dreje nøglen om under epidemien, men det har blot banet vej for et nyt byliv, der langsomt begynder at røre på sig. 

Så inviter din bedste ven ind i din boble, fat din trofaste indkøbstaske og husk at sætte din smarte, elektronisk p-skive i bilen. En elektronisk p-skive er en rigtig god idé, da de er lette at indstille, og du ikke behøver bekymre dig om at andet end at shoppe igennem og finde alt det, du har savnet det sidste år. 

Samtidig er du med til at støtte op om de haltende restauranter og caféer, der kæmper for at holde hovedet oven vande, når I jo nok alligevel er nødt til at hvile benene et øjeblik og få jer en lang god snak om alt, hvad der er sket siden sidst.  

Få det bedste med hjem

Inden I kaster alt det I sikkert både har savnet og manglet i kurven, så husk hvad vi alligevel har lært af krisen. Da vi havde god tid til vores online shopping under krisen, havde vi nemlig tid til at sætte os ind i, hvad det allerbedste valg ville være inden for stort set alt. 

Du kan stadig tjekke BedstTest.dk inden du sætter ud efter dine nye ting, og sikre dig at du kommer hjem med det bedste af det bedste. Men der er selvfølgelig også altid plads til spontane køb, så længe du husker bonen!  

Musik og teater til efteråret

Foredrag, musik og teater er også så småt ved at blive planlagt, og popper op her og der på kbh.dk. Husk at det er nu, du kan købe billetter og sætte kryds i kalenderen, så du få planlagt en fantastisk sensommer og et hæsblæsende efterår. Vi har alle savnet turene i byen med vennerne, og der er ingen grund til ikke at gøre lidt ekstra ud af dem, når vi nu endelig må og kan igen!