Foto: Shutterstoc

Din entre er det første møde, som dine gæster får med dit hjem. Når mange går i gang med at renovere deres hjem, er gangen ofte noget af det, som lige bliver kørt over lidt hurtigt.

Mange forbinder det blot med et gennemgangsrum, hvor jakkerne hænger på knagerækker, og skoene ofte står spredt over hele gulvet. 

Det er rum, som ofte ikke er særligt stort, men som faktisk skal rumme rigtig mange ting. Der skal ofte være en masse opbevaring, hvor der måske er plads til ekstra jakker og sko, som ikke bliver brugt så ofte. Samtidig skal det også være enormt praktisk, da det ofte skal gå stærkt med at komme ud ad døren, og derfor er der ikke tid til at stå og bakse for meget. 

Et svært rum at indrette

Entreen skal som sagt have mange funktioner, men samtidig også være indbydende. Det er det første indtryk, som der gives af dit hjem. Derfor skal din entre være en forlængelse af resten af dit hjem. Her kan det være en fordel at bruge nogle af de samme farver, som er i resten af huset og dermed skabe en helhed. 

Det praktiske skal gøres lækkert. Derfor er det vigtigt, at du tænker grundigt over selv de små detaljer. Det kan for eksempel være at finde nogle fine Minida.dk, som ud over at være praktiske også kan være dekorative. Du kan for eksempel vælge knagerækker i forskellige farver, så det giver et spil i rummet, eller vælge nogle helt simple knagerækker, hvis du har gang i en vild farve på væggen. Det er bare vigtigt, at der er en god harmoni i din boligindretning. Nogle gange er det simple det bedste.

Lade detaljerne gå igen i hele huset

De små detaljer kan gøre hele forskellen, og derfor kan de også være med til at gøre din boligindretning komplet. Hvis du har fundet en fin knagerække til entreen, kan du jo passende lade den gå igen på badeværelset og i køkkenet til viskestykkerne. Samtidig med at det giver en helhed, giver det også en ro i din indretning, som gør, at du kan tillade dig at skeje lidt ud på andre områder. 

Derfor kan det også betale sig at investere lidt ekstra i de små detaljer, som lige sætter prikken over i’et. Der er i dag masser af muligheder for at finde lækkert boliginteriør online, og derfor er en knagerække ikke bare en knagerække. Der findes masser af muligheder for at finde en, som passer perfekt ind i din stil og dit hjem.