De fleste menneske har minimum én fritidsinteresse.

Det kan være en interesse, de selv aktivt dyrker, og/eller det kan være noget, de blot ynder at følge tæt med i. Nogle går op i løb, andre i fodbold, håndbold, tennis, vandpolo og så videre. I dag er det faktisk sådan, at bookmakerne udbyder spil på nærmest alt. 

Det betyder, at hvis du for eksempel ved meget om løb, fodbold, håndbold eller en anden sportsgren eller hobby, så har du muligheden for at tjene penge på det. Dette ved at placere et spil, et bet, hos en bookmaker.

Ansvarligt spil

Inden du begiver dig ud i at spille på din fritidsinteresse, er der dog nogle ting, du skal være helt bevidst om. Det nytter ikke noget, at du smider alle dine penge på et eller flere spil. Den første og vigtigste regel, når det kommer til spil og betting, er, at du spiller ansvarligt. Spil derfor ikke for mere, end du har råd og nerver til at tabe. 

Vid også, at der er hjemmesider, der udelukkende handler om betting, og hvordan du vinder på dette. Men uanset om du følger andres anbefalinger og spilforslag, eller du selv finder dine spil, så er der nogle gode råd, du bør skrive dig bag øret, inden du går i gang. 

Sæt dig ind i tingene

Enhver god bettor bør vide en masse om den sportsgren, som han spiller på. Her en oversigt over, hvad den gode bettor evner:

 1. Spiller ikke for mere, end han har råd til at tabe.
   
 2. Spiller singler (én kamp ad gangen).
   
 3. Ved en masse om de hold og den sport, han spiller på.
   
 4. Kan holde oddset op mod ”virkeligheden”. Det vil sige, at man er i stand til at vurdere, om et givent odds er for højt/lavt ift., hvordan realiteterne er. De dygtige spillere kan dette og slår til, når oddset er for højt. 
   
 5. Det er bestemt i orden at lytte til spileksperter, men hav for øje, at selv de kan tage fejl. Intet bet er sikkert.
   
 6. Lad ikke et tabt spil gå dig på. Prøv ikke at vinde pengene tilbage med det samme, men lad alle dine spil være fornuftige og velovervejede. 
   
 7. Det er en god idé at afsætte en sum penge specifikt til betting. 
   
 8. Spil kun for 1-5 procent af dennee sum per spil. Hvis du er dygtig og vinder, vil indsatserne stige parallelt med din pengebeholdning. 

Skulle du nogensinde få problemer med dit spil, anbefales det, at du kontakter ROFUS.nu og/eller StopSpillet.dk.