Hvis du skal se en fodboldkamp mellem for eksempel FCK og Brøndby, kan du skabe endnu mere spænding ved at bruge bet builder til dine bets.

På den måde får du mulighed for at sammensætte dine bets, og du kan derved potentielt få et stort afkast på dine bets.

Hvad er bet builder?

Bet builder er i princippet ikke en ny opfindelse, men snarere end optimering af en allerede eksisterende funktion inden for betting. 

Hvor du førhen skulle ringe eller på anden vis kontakte en bookmaker for at sammensætte dine bets og få en fair pris, kan du i dag benytte en såkaldt bet builder. Med disse kan du hurtigt og nemt sammensætte alle de udfald, du tror kan indtræffe i løbet af kampen. 

Fordelen ved at sammensætte forskellige udfald er, at du potentielt kan komme til at tjene mange penge uden at satse særligt store beløb. Dette skyldes at dine odds kombineres med en såkaldt akkumulator, og fordi der er tale om en automatiseret feature er du samtidig sikker på, at du præsenteres for en fair pris. 

Spar tid med bet builder

Det er måske ikke lige det fedeste at skulle kommunikere med en bookmaker, når du bare gerne vil have det sjovt med gutterne under kampen og drikke øl. 

Ved at bruge bet builder kan du let skære mellemmanden og al den ekstra tid ud, og du kan derfor koncentrere dig om at nyde kampen og have det sjovt. 

Spil fornuftigt med bet builder

Da man som nævnt ikke nødvendigvis behøver satse store summer for at vinde store summer, kan det være fornuftigt at bruge en bet builder – især hvis dit budget ikke tåler for store økonomiske udskejelser. 

Det er naturligvis ekstremt vigtigt, at du ikke spiller for penge, du ikke har, eller som du ikke kan tåle at miste. Men med bet builder kan du let skabe spænding for dig selv uden at bruge for mange penge.

Du kan også vælge at gå sammen med dine venner, og på den måde kan I ved hver især at satse en ubetydelig sum ende med at gå hjem med en lidt mere betydelig sum. 

Få gode tilbud

Der findes efterhånden mange gode bet builder sites, hvor du kan sammensætte dine bets. Hvis du er interesseret i at få nogle gode tilbud, kan du gå ind her og overveje, hvor du vil lave dit første bet.