Foto: Shutterstoc

Flyet er landet, eller toget er ankommet til perronen. Foran venter der dig 24 timer i København, før du skal med det næste fly eller tog. Hvad skal du giver dig til i mellemtiden, og hvor meget kan du egentlig nå at opleve på 24 timer?

Sponsoreret indhold

Her får du inspiration og idéer til, hvad du kan bruge 24 timer på i København.

Find et godt hotel

Når du lige er ankommet, gælder det om at finde et godt hotel, hvor du kan tjekke ind og have base. Her er det en god idé at fokusere på hotellets beliggenhed, hvis du gerne vil nå og se en masse. Og er du til afslapning med TV eller et casinospil hos Mr green, er det også en god idé at tjekke, at der er stabilt WiFi på både værelser og fællesarealer.

Tag en tur op og ned ad Strøget

Hvis du elsker at shoppe – eller hvis du aldrig har været i København før – bør du besøge byens største handelsgade Strøget. Strøget er fyldt til randen med spændende butikker, og her kan du også få stillet både sult og tørst – eller finde en snack eller to, hvis du kun skal stille den lette sult. Derudover kan du også møde en masse sjove og underholdende gadekunstnere, som er med til at give endnu mere liv og glæde i den pulserende handelsgade.

Oplev byens kulturliv

Efter en tur op og ned ad Strøget kan du passende fortsætte udi byens store kulturliv. Her skorter det ikke på muligheder, og uanset om du er til kunst, litteratur, musik eller noget helt fjerde, er der masser at opleve. Du kan følge med i de aktuelle kulturtilbud her på siden.

Tid til afslapning

Inden aftensmad kan du passende slappe lidt af i en af byens mange parker. Der er både den store Kongens Have, den hyggelige Botanisk Have, Søerne og masser af andre steder, hvor du kan slå dig ned og slappe af. Er du mere til en gåtur, kan en tur langs Kastellets volde også anbefales.

Spise og drikke

Dagen kan du passende afslutte med aftensmad og et smut på café eller værtshus, hvor du kan nyde en øl. Vi vil ikke anbefale specifikke spisesteder, caféer eller værtshuse – der er simpelthen så mange, og hvilke der er bedst, afhænger helt af, hvad du foretrækker. Og når bunden af ølglasset er kommet til syne, kan du passende vende hjem til hotelværelset, så du er klar til afrejse næste dag. God tur!