Mange unge flytter til hovedstaden for at studere, og mange bliver hængende bagefter. Mange vælger dog, når de har fået børn, at flytte til forstæderne for at flytte i hus med have og bedre betingelser for familie- og børnelivet.

Sponsoreret indhold

Hvis man stadig arbejder i København, kan det være lidt af en udfordring at komme frem og tilbage mellem hjemmet og arbejdspladsen, da trafikken er tæt og det kan føles som en evighed, når man sidder i bussen eller i sin bil i kø på de store indfaldsveje. Her ser vi på, hvordan man kan komme ud over det problem, så læs med, hvis du er træt af myldretidstrafik.

Mange har dårlige erfaringer med den kollektive trafik og har derfor anskaffet sig en bil, men det bliver transportoplevelsen ikke meget bedre af, da antallet af biler på vejen bliver ved med at stige, og der er i dag er langt flere biler end for tyve år siden. Derfor er der mange, der har valgt at købe den bedste elcykel københavn kan tilbyde til at køre på arbejde på ude fra forstæderne og ind til arbejdspladsen i byen.

Stig på cykelbussen

Flere steder rundt om København er der etableret såkaldte supercykelstier, som skal gøre det så let og behageligt som muligt for cyklisterne at komme frem, uanset om man kører på en gazelle elcykel eller en helt almindelig cykel med rugbrødsmotor, og forhindringer således er minimeret så meget, som det kan lade sig gøre. 

På nogle strækninger har cyklister etableret en cykelbus, som ikke er en bus, men en flok cyklister, der kører i samlet flok og som man kan hægte sig på, der hvor det passer på ruten. Sådan kan man støtte hinanden og skiftes til at ligge på hjul. Herudover kan man også få en hyggelig snak og måske bygge nye venskaber. Tanken er, at ved at køre sammen er det lettere at komme afsted, da det er sjovere at cykle sammen end alene.

God motion med hjælp

Mange tænker, at med en elcykel går det alt for nemt og at man ikke får nogen motion, men her tager man fejl, for man skal stadig træde cyklen og får altså stadig rørt sig, men med en elcykel får man hjælp og det bliver altså lidt lettere at træde. 

Netop derfor kan man på en elcykel køre længere and på en almindelig cykel, og derfor ser man også flere og flere elcykler på de danske cykelstier. Mange har oplevet at bliver overhalet af en hurtigkørende cyklist, og her vil der ofte være tale om en elcykel, som altså gør det muligt at køre stærkere.

Det kan altså være værd at overveje en elcykel, hvis man bor i forstæderne og er godt og grundigt træt af den tætte trafik med køer på motorvejene eller busser der snegler sig afsted.