Foto: Shutterstoc

Det er blevet lettere at gå til, og er blevet en helt normal del af manges hverdag. Kosmetiske behandlinger med blandt andet botox kan gøre en stor forskel i dit liv.

Sponsoreret indhold

Kosmetisk behandling

Kosmetiske behandlinger er en betegnelse, der dækker en række behandlinger, der kan forandre eller forbedre dit udseende. Blandt behandlingsmuligheder kan nævnes muligheden for at få fyldt botox ind steder, der giver mere liv til dit ansigt.
Behandlinger kan udføres på en række klinikker, som findes i både København eller andre steder i Danmark.

Respekt for det naturlige look

For mange er det vigtigt at have respekt for det naturlige look, når der bliver udført en kostetisk behandling. Får du foretaget behandlingen for at få et yngre look, så er det helt sikkert et vigtigt parameter til at opnå den ønskede effekt. En god måde at bevare det naturlige look er at få lavet sin behandling på en klink, hvor de har de nyeste apparater, som hjælper med at sikre den højeste kvalitet i behandlingen. Og så bør der altid benyttes erfarne behandlere, som blandt andet respekterer hudens contour.

Mange muligheder

Der er en række forskellige muligheder, hvis du gerne vil ændre dit udseende, og måske opnå et yngre udseende. Behandling med botox er en mulighed, men du kan blandt andet få lavet en fedtsugning, altså fjernelser af fedtceller et specifikt sted. En behandling der er permanent. Det er muligt at få foretaget en hårfjerning, evt. med laser, og slippe af med hår steder på kroppen, hvor du ikke ønsker det. En anden mulighed er at få fjernet karsprængninger på synlige steder som ansigtet, på halsen, på benene eller brystet. Lider du af hårtab er det en mulighed at få lavet hairfiller, hvor det faktisk er muligt at genskabe hårvæksten i områder, hvor den er nedsat. Endnu en mulighed er at få lavet en Bloom tightening behandling, der aktiverer huden, og giver en fornyet glød og vitalitet. En behandling der er velegnet til personer med tør hud, og giver et friskere udseende. Det er også muligt at få behandlet uensartet hud. Altså få fjernet små brune plamager, der er opstået med årene og give huden et klart og frisk udseende.

Botox

En populær behandlingsmulighed er fillerbehandling med eksempelvis botox. Altså en fillerbehandling, der blandt andet kan give dit ansigt et fornyet spændstighed og fylde i huden. Med alderen falder huden sammen, men det er muligt at genskabe en ungdommelig glæd og vitalitet med botox. Fillerbehandling er en yderst metode til at behandle rynker og give ny fylde i læber, hage, ved kindbenet og give en forbedret elasticitet i huden.

Find en kosmetisk klinik i København

Et oplagt sted til at få foretaget din næste kosmetiske behandling, eksempelvis med botox, er hos Bloom Copenhagen. Ejerne Tina Holten og Heidi Vandborg møder deres kunder med integritet, ærlighed og med høj faglig kompetence. Alt foregår i diskretion og i øjenhøjde med venlige smil og udført af kyndige hænder.