Foto: Shutterstock

Der er ingen grund til at sidde indenfor, selvom det er koldt. Nu kan man opleve København fra vandet med dejlig varm gløgg mellem hænderne.

Havnerundfart er en klassisk sommerbeskæftigelse, hvor utallige turister skal se hele hovedstadens skyline og attraktioner fra vandet. 

Men faktisk er det ikke kun en beskæftigelse, der gør sig godt om sommeren. 

For vil man hygge på ægte skipper-manér sammen med en flok gode venner, så bør man prøve en gløggrundfart, hvor man sejles rundt på en klassisk havnerundfart med varm gløgg mellem hænderne. 

Det er firmaet Hey Captain, der er arrangør af rundfarten.

Det er disse både, som op til 12 gæster bliver sejlet rundt i på turen. Foto: Hey Captain

Turen i nydes bedst med gløgg i hånden, men man slipper ikke for sejlturen gennem de københavnske kanaler. Foto: Shutterstock

Her lover arrangørerne, at der vil være masser af varm gløgg eller varm chokolade til at varme kroppen, mens de overdækkede både sejler forbi Operahuset, Amalienborg, Børsen og de klassiske attraktioner, som man kender det fra en tur på vandet. 

Den vinterlige udgave af havnerundfarten tager en time, og  koster 200 kroner per person. Bådene sejler og slutter ved Ofelia Plads. Men man skal skynde sig, da den vinterlige udgave af havnerundfarten slutter den 17. december.

Betjente gjorde uhyggeligt fund på Amager: Kvinde levede med afdød mand i dagevis