Crazy Christmas Cabaret vender tilbage efter publikums overvældende respons. Foto: Tivoli

Det skulle have været det allersidste år, at Crazy Christmas Cabaret underholdte Tivolis gæster på de skrå brædder. Men efter en overvældende sæson vender teateret nu tilbage i det nye år.

Det skulle have været for allersidste gang.

Ikke flere grin, ikke flere gakkede påfund og ikke flere stående bifald fra Tivolis glade gæster, hvor 40.000 publikummer hvert år griner højlydt i Tivolis Glassal.  

I år skulle det være slut med at se Crazy Christmas Cabaret i Tivoli, men efter en forrygende 2017 sæson har holdet bag den årets populære teaterforestilling alligevel valgt at vende tilbage på de skrå brædder i den gamle have til næste år.

– Vi er blevet fuldstændig overvældet af reaktionen. Vi har gennem Facebook, mails, personlige breve, gaver leveret på teatret og ikke mindst ved et stående publikum under fremkaldelsen chantende i kor ‘one more year, one more year’, fået så rørende reaktion, at vi vil imødekomme vores dejlige publikums ønske om mere Crazy Christmas, siger Vivienne McKee.

Siden 1982 har Crazy Christmas Cabaret været en fast bestanddel af mange tivoligæsters oplevelse af julehygge, når turen gik til Tivoli i december måned, og derfor er Tivolis ledelse også glade for at teatertruppen har valgt at vende tilbage på scenegulvet.

Det skulle have været allersidste gang, at Crazy Christmas Cabaret løb af stablen i Tivoli. Foto: Tivoli

Men Tivolis mange glæde gæster har været så glade for forestillingen, at teatertruppen har valgt at vende tilbage næste år. Foto: Tivoli

– Crazy Christmas Cabaret har igennem de sidste 35 år underholdt hundredtusindvis af gæster i Tivoli og har opbygget et enestående loyalt publikum. Det er super glædeligt, at publikum nu får deres vilje, og vi ser frem til, at holdet tager en tur mere i manegen med de gakkede dansk-engelske løjer, siger underdirektør for Kultur i Tivoli, Nikolaj Koppel.

Det er dog for tidligt at sikre sig billet til en af næste års forestillinger.

Billetsalget til næste års udgave af Crazy Christmas Cabaret starter nemlig først i april.  

Fiskedag i Københavns Havn: Fang din egen nytårstorsk fra Havnegade og Kvæsthusbroen i morgen