Tivoli fejrer Valentinsdag for første gang. Foto: Tivoli

Besøgende i Tivoli kan for første gang opleve, at Valentinsdag bliver markeret i den gamle have, som skruer helt op for romantikken i anledningen af den særlige dag.

Hvis du ønsker at fejre Valentinsdag med din eneste ene, er Tivoli et godt bud på en romantisk destination 14. februar.

Den gamle have fejrer for første gang nogensinde Valentinsdag, og det bliver ikke til at undgå med pynt og sød musik.

– Som altid er Tivoli indhyllet smukt i lys, der sørger for den mest romantiske stemning i København. Oplagt til en gåtur arm i arm, måske med et lille stop ved Tivolis kyssebænk foran ishuset ved Viften, oplyser Tivoli.

Som noget særligt kan gæster i dagene op til og lige efter Valentinsdag skrive sin udkårnes navn på et hjerte og sætte det på broen over søen.

– De fine hjerter fungerer både som et romantisk statement og en del af udsmykningen på Valentinsdag.

Tivoli har særligt fokus på lysinstallationer under Vinter i Tivoli, som er temaet i Tivoli netop nu, og lysene skaber en perfekt ramme om den romantiske gåtur i haven.

Den nye skøjtebane foran Nimb indbyder til romantisk skøjteløb arm i arm. På Valentinsdag kan Tivolis gæster danse isdans under stjernerne med deres udkårne mellem klokken 20 og 22 på skøjtebanen, hvor der vil være romantisk musik. E

Efter skøjteturen kan man få varmen med varm chokolade på Nimb lavet med Valrhona-chokolade og toppet med flødeskum og marshmallows.

Flere af restauranterne pynter fint op til Valentinsdag og serverer særlige retter, der er skabt til 14. februar. Et par steder vil der også være romantisk livemusik – blandt andet på Nimb og Mazzoli’s.

– Cakenhagen byder om aftenen på hjertekage og to glas Rosé Moët på Valentinsdag. Kagerne og boblerne nydes med udsigt til skøjtebanen og Nimb. Man skal booke det gennem Dinner Booking, oplyser Tivoli.

Valentinsdag hos Cakenhagen/Nimb. Foto: Tivoli

Du kan se en oversigt over alle restauranternes menuer 14. februar på Tivolis hjemmeside. 

Tivoli holder åbent helt til klokken 22 på Valentinsdag. Forlystelser og værksteder lukker klokken 21. 

Smukke kirsebærtræer og delikate specialiteter: Japansk festival indtager Langelinje Park i april