Foto: Shutterstoc

VM i fodbold venter lige rundt om hjørnet, og i lige over én måned kan fodboldfans se frem til fodbold på allerhøjeste niveau, fest og farver samt en hel del kølige forfriskninger fra fadølsanlægget.

Vil du gøre VM-slutrunden til en endnu større folkefest – og ikke har billet til kampene i Rusland – kan du med fordel bevæge dig ud i Københavns gader. Her er der nemlig rig mulighed for at få actionen fra grønsværen i endnu større format.

Når Danmark sparker VM i gang d. 16. juni mod Peru, kan du se den på det, der nok bliver den største skærmoplevelse rent tommer-mæssigt i dit liv. Hele 22 x 12 meter skærm (svarende til 264 m2) bliver nemlig sat op i Telia Parken, hvor der er gratis adgang for 26.000 tilskuere. Det er FC København, der står bag arrangementet, men alle er velkomne. Tilmeld lover arrangørerne tørvejr, da taget rulles på i tilfælde af dårligt vejr.

Der dog pt. ikke forlydender om, hvorvidt kampene mod Australien og Frankrig vises.

Vil du se alle Danmarks gruppe på et stort lærred, kan du til gengæld droppe forbi Bremen Teater. Her er der også gratis adgang, og så er det ellers bare at nappe en øl i baren og tage plads i salen før kampene, der spilles om eftermiddag og tidlig aften. Dørene åbnes 16., 21. og 26. juni, når Danmark skal i kamp.

Som det ser ud nu, kommer DR desuden til at køre storskærmsarrangementer i Aarhus, mens TV 2 formentlig gør det samme i København. Tidligere har det eksempelvis være afholdt på Islands Brygge.

Og nu vi er ved VM i fodbold, så kan du i SpilXpertens VM-sektion se, hvilke TV-kanaler der viser hvilke kampe, hvilke odds bookmakerne har på kampene osv. 

Rigtig god fornøjelse!