Den internationale stjernesanger vil gøre sit for at sikre festen i Tivoli. Foto: Shutterstock

Popsanger og musiker Jason Derulo gæster Plænen i Tivoli den 16. august kl. 22:00 ved en Fredagsrock-koncert af international kaliber. Han er kendt som en sand storproducent af hits som ”Want To Want Me”, ”Talk Dirty To Me” og ”Swalla”, og derfor bliver dette en aften, der skal opleves, hvis man har Jason Derulo på idollisten.

Jason Derulo har udgivet en lang række af platinsælgende singler, og i år udkommer han med albummet ”2Sides”, som hans fans i den grad har set frem til. Den unge amerikaner er selvfølgelig også i selskab med en talentfuld flok dansere og ikke mindst et sceneshow, der holder, hvad det lover.

”Jason Derulo er en af dem man skal høre, når han er i landet. Han har hits, han har stjernestatus, han er en dygtig performer, og så får vi bare et super fedt show på Plænen d. 16. august,” fortæller Tivolis programchef Thor Feilberg.

Der er garanti for en fed optræden, når Jason Derulo går på scenen, og deler ud af sit store repertoire af gedigne dansenumre. Han er en ung mand med noget på hjerte, og denne aften vil Tivolis gæster uden tvivl høre godt efter, hvad han har at sige.

Dette bliver en koncert af en international kaliber, som uden tvivl er længe ventet for fredagens publikum, og Jason Derulo er kendt for altid at levere varen. Han er et stort navn, som ingen glade Fredagsrock-gæster må gå glip af og som uden tvivl vil få et solidt tag i landets anmeldere.