Papirøen synger på sidste vers. Foto: Gonzales

Efter fire år lukker det velbesøgte Papirøen med et brag af en fest, som alle er inviteret med til. Tusinder har allerede vist interesse.

Knapt 6.000 personer har allerede vist interesse for afskedsgildet på Facebook.

Trods stor popularitet lukker og slukker Copenhagen Street Food, som står for madboderne i de store haller på Papirøen, 22. december, og i den anledning afholder et af byens mest populære hang out-spots en kæmpe fest 16. december for at sige farvel og tak for denne gang. 

– Som tak for at I har besøgt os og drukket drinks i solstolene på kajen gennem de sidste fire år, holder vi en gigantisk afslutningsfest 16. december 2017, skriver Copenhagen Street Food i invitationen. Vi venter lidt endnu med at løfte sløret for, hvad der kommer til at ske, men du kan roligt sætte kryds i kalenderen allerede i dag.

Maja Tini Jensen, som er Head of PR and Stakeholder Relations for Copenhagen Street Food, fortæller til KBH.dk, at festen begynder klokken 18 og slutter, når de sidste er danset hjem.

– Gennem de sidste fire år har Copenhagen Street Food været en smeltedigel for kulturelle oplevelser og musik, og derfor vil programmet for festen også byde på en række forskellige kendte kunstnere. Hovednavnet offentliggør vi i begyndelsen af næste uge på Facebook, siger hun.

Det er Copenhagen Street Food, der de sidste fire år har stået på lejekontrakten, som udløber snart. Åbningen af Inderhavnsbroen havde ellers lige forbundet Papirøen med Nyhavn og gjort det endnu nemmere for gæsterne at valfarte til. 

Københavns Kommune har ikke løftet sløret for, hvad der præcis kommer til at ske, hvor de store haller med madstader ligger nu. Men planen er, at der skal opføres boligbebyggelse, grønne områder og en promenade ud mod vandet. 

Helt slut med Copenhagen Street Food er det dog heldigvis ikke. Initiativtagerne bag Copenhagen Street Food har nemlig planer om at flytte et par kilometer længere ned ad kajen, hvor de vil åbne noget helt nyt i foråret 2018.

Hvis du vil nå at drikke noget lækkert og spise en sidste snack fra din yndlingsmadbod, så skal du til at skynde dig. Den allersidste åbningsdag er 22. december – og inden da bliver den store farvelfest altså afholdt 16. december.

– Vi glæder os meget til at hylde både gæster, alle involverede, medarbejdere, samarbejdspartnere, og alle der har gjort Copenhagen Street Food til det, det er i dag. Det vil vi gerne sige mange tak for, siger Maja Tini Jensen til KBH.dk.

Se eventet på Facebook herunder.

PS Bar & Grill er åbnet på Østerbrogade med fristende nyt koncept