Drømmer du om at gå på opdagelse i København? At se byens største attraktioner på blot 24 timer? Så kan du med fordel læse med her. Her finder du nemlig en guide, der indeholder nogle af de mest attraktive ting at se, når du besøger København.

Læs med, og bliv inspireret. 

Tivoli er et besøg værd året rundt

Har du planer om at besøge København, bør du stensikkert slå et smut forbi Tivoli. Denne park er nemlig noget af det mest kendetegnende for København.

Oplev en magisk stemning i Tivoli hele året rundt, når der gøres utrolig meget ud af udsmykning og sjove forlystelser.

Parken er især populær at besøge i vinterhalvåret, eller når der er Halloween, fordi der her er gjort ekstrameget ud af pyntningen. Tivoli er altså et must-see, når du besøger København, uanset hvilken alder du har. 

Bliv klogere på Danmarks historie

I København er der rig mulighed for at blive klogere på både byens, men også hele Danmarks historie. Du finder nemlig et hav af spændende museer i København, som alle er værd at besøge.

Blandt de mest populære museer finder du Nationalmuseet. Dette museum byder på kulturhistoriske fund og aktiviteter for hele familien. På listen over de mest populære museer finder du ligeledes Statens Museum For Kunst (SMK) eller Amalienborg, som uden tvivl også er et besøg værd. 

Besøg en af de smukke parker

Efter et museumsbesøg trænger du sandsynligvis til noget friskt luft. Dette er der heldigvis også rig mulighed for at få i København, som byder på flere forskellige smukke parker. Blandt de mest populære parker at besøge findes Kongens have, der er landets ældste kongelige have.

Du bør desuden besøge enten Botanisk Have, Assistens Kirkegården, Fælledparken eller alle tre steder, der byder på skøn natur. Ønsker du at opleve Danmarks smukke natur, så bør du stensikkert slå et sving forbi en af disse parker. 

Slut dagen af med et godt måltid mad

Du er sandsynligvis blevet godt sulten efter en hel dag med sightseeing i København. Derfor bør du slutte dagen af med et lækkert måltid mad, og her har København heldigvis masser at byde på. Faktisk finder du gode spisesteder rundt omkring i hele byen, som byder på noget for enhver smag.

Ønsker du at få en lidt anderledes smagsoplevelse, kan du med fordel kigge nærmere på restauranten Chai Shai. Denne restaurant serverer både indisk og pakistanske retter, som passer til hele familien. Hos chaishai.dk har du mulighed både for at booke bord eller bestille takeaway alt efter, hvad der passer bedst til dine behov. Tjek stedet ud – der er garanti for en smagsoplevelse udover det sædvanlige.