Genoplev Olsen-banden på det store lærred.

I år er det 50 år siden, at den første film om Egon, Benny og Kjeld blev vist på det store lærred i danske biografer. Nordisk Film hylder i den anledning Olsen-banden med billige filmvisninger resten af året.

Tag en ven i hånden og find popcornene frem.

– Ligesom Egon Olsen har vi en plan. Vi skal bruge et år, 12 Olsen-banden-film og en masse glade gæster.

Det skriver Nordisk Film om deres planlagte hyldest til den berømte forbryderbande, der på trods af 50 år på bagen stadig er lige populær.

I hele 2018 kan du første søndag i måneden komme i biografen for 50 kroner og se udvalgte Olsen-banden-film på det store lærred i blandt andet Field’s og Palads i København.

I alt bliver 12 forskellige Olsen-banden-film spillet i udvalgte biografer landet over resten af året, og søndag 7. januar bliver den første film om den kriminelle trio vist.

Den har blot titlen ‘Olsen-banden’ og var den første film om Egon, Benny og Kjeld, der blev vist i de danske biografer tilbage i 1968. 

– Efterfølgende viser vi ‘Olsen-banden på Spanden’ 4. februar 2018 og ‘Olsen-banden i Jylland’ 4. marts 2018, oplyser Nordisk Film.

Resten af programmet kan findes på Nordisk Films hjemmeside.

Egon har en plan.

Du kan ikke reservere billetter til visningerne af Olsen-banden. Det gælder blot om at møde op og aflevere en flad 50’er i biografdøren for et nostalgisk gensyn med Egon Olsen og hans kompagnoner.

Hvad sker der: Se Olsen-banden i biografen
Hvor sker det: Udvalgte biografer
Hvornår sker det: F’ørste søndag i hver måned

Hvis du for alvor er fan, må du ikke gå glip af det nye Olsen-banden-museum: Nordisk Film i Valby slår dørene op for kæmpe Olsen Banden-udstilling