Det bliver både vild tog larmende fra 17. – 18. januar, når flere tusinde hestekræfter rykker ind i Royal Arena. Anledningen er, at Live Nation og Raycom-Legacy Content Company præsenterer HOT WHEELS™ MONSTER TRUCKS LIVE for første gang på dansk jord.

 

Hot Wheels Monster Trucks Live vækker alle de ikoniske mostertrucks til live i et brag af et show, med de vildeste stunts, tricks og crashes! Et action- og adrenalinfyldt show for hele familien!

Udover de kæmpemæssige Monstertrucks, vil der også være særlige optrædener med nogle af de største stjerner fra freestyle motocross, verdensrekordforsøg og et besøg fra Megasaurus – den kæmpemæssige, bilspisende, ildspyttede og forhistoriske robot, der elsker alt med fire hjul!

Der vil bl.a. også være mulighed for at deltage Crash Zone før showet, hvor man kan komme helt tæt på de store monstertrucks, tage billeder og møde kørerne.

Det var en innovatør, en raketforsker og en bildesigner, der i 1968 opfandt Hot Wheels 1:64 skala Die Cast bilerne, der blev designet til både at se fantastiske ud og lave tricks. Fem årtier senere er Hot Wheels det bedst sælgende legetøj i hele verden med mere end 16,5 solgte biler hvert sekund. Hot Wheels har udviklet sig fra en simpel, men elsket, legetøjsbil med et orange spor system til en global super franchise, der tilbyder fans i alle aldre oplevelser på mange forskellige platforme. “Mattel udforsker altid nye og innovative måder for fans i alle alder, at spille og engagere sig med vores portefølje af ikoniske mærker på”, siger Julie Freeland, Senior Director for Mattel Global Live Events & Attractions i en pressemeddelelse.

Fans af legetøjet er vilde med showet

“Vi har oplevet en hidtil uset succes i løbet af vores første år med Hot Wheel Monster Trucks Live i Nordamerika, og vi er glade for at kunne udvide til Europa i dette nye partnerskab med Live Nation”, siger Ken Hudgens, administrerende direktør for Raycom- Legacy Content Company. “Vi ser frem til at introducere en ny gruppe internationale fans for vores Hot Wheels-show og give dem en enestående oplevelse”.

Senior Vice President Touring, International Music, Live Nation, Tim McWilliams siger:

“Som verdens største live-entertainment company har vi været en del af mange fantastiske shows, men vi er særligt begejstrede for at arbejde med Hot Wheels Monster Trucks Live, som kombinerer en spændende familieoplevelse med det ikoniske Hot Wheels-mærke.