Den nye Irma har et stort fokus på mad og gode råvarer. Foto: COOP

På Østerport Station står fremtidens københavnske supermarked klar til officiel åbning 21. august klokken 7.

På Østerport Station står fremtidens københavnske supermarked klar til officiel åbning 21. august klokken 7. Efter flere års ombygning i forbindelse med etablering af den nye Østerport Station med Metro, er Irma klar til at byde kunderne velkommen.

Det sker samtidig med, at hele kæden kan fejre sin 133-års fødselsdag med fest i alle de øvrige 69 butikker i den københavnske kæde.

Irma blev grundlagt 23. august 1886 af Karen Marie Schepler i Ravnsborggade på Nørrebro. Siden har Irma været først med det nye. Butikken på Østerport er kædens bud på det nye, moderne supermarked for københavnerne anno 2019. Og samtidig er den udtryk for, hvordan fremtidens Irma kommer til at se ud.

Med nye specialafdelinger for det grønne måltid – målrettet vegetarer, veganere og fleksitarer – for det hurtige måltid – med hidtil største udvalg indenfor convenience i form af mad på farten og færdige retter lige til at tage med hjem – og med foodhall med friskbrygget kaffe og et større udvalg af brød og kager fra Reinh van Hauen.

Som noget helt nyt kan man også besøge Irmas Food Lab – et pop up gadekøkken, som Irma stiller til rådighed for unikke leverandører og nye food startups på én af Københavns vildeste placeringer i hjertet af Østerport. Her afprøves nye og spændende koncepter, der varierer efter sæson og tendenser i markedet. De første i rækken er Letz Sushi, som bliver efterfulgt af LêLê til oktober.