Sommeren står endnu en gang for døren, og i år betyder det samtidig VM i fodbold. Den gode fodbold betyder dog ikke nødvendigvis, at man skal parkere sig på sofaen hele sommeren.

København tilbyder nemlig masser af gode alternativer, så man kan kombinere fodbold i verdensklasse med socialt samvær og hygge. 

Besøg TV2’s storskærmsarrangement

Traditionen tro vil der blive afholdt et storskærmsarrangement i København. Denne sommer vil det være TV2, der står for at give slutrundefodbold til københavnerne. Det er endnu uvist, hvor TV2 afholder sit storskærmsarrangement, men det er sikkert og vist, at der ikke bliver sparet på noget. 

Ved de seneste mange slutrunder har de københavnske storskærmsarrangementer udviklet sig til regulære publikumsmagneter. Ved EM i 2016 kiggede flere tusinde mennesker dagligt forbi Islands Brygge, hvor DR underholdt folket. 

De besøgende fik her muligheden for at se slutrunde fodbold helt gratis. Denne lejlighed benyttede mange til at kombinere med drikning af kolde øl og sodavand i solen og måske endda en gang grillmad. Opfindsomheden var stor, og mange gjorde rigtig meget ud af festen. Det samme kan man passende forvente i år. Der skal simpelthen ikke spares på noget, når det endelig er blevet tid til VM 2018.

Ved tidligere slutrunder har man også kunnet se slutrunde-fodbold i Tivoli. Det er dog endnu ikke blevet bekræftet, hvorvidt dette gentages i 2018. 

Det er op til FIFA at godkende storskærmsarrangementer, skriver DR.dk. Derfor er det ude af danske hænder, hvorvidt det bliver muligt at vise kampene i biografer eller på stadioner og udendørspladser. 

Her kan du nyde festen indenfor

Er du ikke til at sidde på jorden en hel dag, trænger du til en pause fra solen eller er vejret dårligt, findes der heldigvis masser af alternativer til TV2’s VM-fest. København har en lang række fremragende sportsbarer, der alle vil vise VM-kampene. 

Her kan man slappe af indenfor, imens man nyder en kold fadøl og måske endda et måltid mad. Samtidig kan man se kampene sammen med en række passionerede fodboldtilhængere, hvilket gør det endnu sjovere. Stemningen på disse barer er altid god, og det giver virkelig kampen noget ekstra krydderi at se kampen i sådanne omgivelser. 

Det kan for eksempel anbefales at besøge Pub & Sport, der ligger i Indre København. Det er en af byens mest kendte sportsbarer, og her er der altid god stemning.

Alternativt kan man kigge forbi steder som Den Glade Gris, O’Learys, Ørsted Ølbar, Krølben Café Guldhornene, The Old English Pub eller The Dubliner, der alle vil sende fra VM. 

Lav din egen fest

Der findes ikke noget bedre end sommeren i København. Der er så mange lækre, grønne områder, som det virkelig gælder om at nyde, når det danske vejr endelig viser sig fra sin bedste side. Det er oplagt at holde VM-fester i disse områder. 

De første kampe starter normalt først om eftermiddagen, og herefter vil der være et par timer mellem dem. Dermed kan man sagtens nå ud i det gode vejr og slikke noget sol inden, kampene starter. 

Mellem kampene kan man ligeledes nå ud og fyre op i grillen og lave sig noget god mad til kampstart. Der er masser af muligheder, og det gælder simpelthen bare om at udnytte dem.

Kilde: Folkets.dk