På med skøjterne! Foto: Shutterstock

Østre Skøjtehal bliver forvandlet til et spejlglat dansegulv med farverig 80’er-vibes, når dørene bliver åbnet til is-disco på lørdag.

Januar er kold og mørk, men kulden kan faktisk være hyggelig nok, hvis blot man forstår at udnytte dens muligheder.

Du kan for eksempel vælge at snøre de gamle skøjter og finde din indre John Travolta frem på lørdag, når Østre Skøjtehal ved Gasværksgrunden på Østerbro inviterer til is-disco for alle de borgere, der mangler lidt glimmer og boogie i deres liv.

Det er Kultur Østerbro og Østre Skøjtehal, der samarbejder om den farverige aften i skøjtehallen, der med garanti bliver et brag af en fest med dj-pult midt på isen og masser af velkendte 80’er-hits.

Det er gratis at deltage og koster kun 35 kroner at låne skøjter, så der er ingen undskyldning for ikke at deltage i festen og finde vinterglæden frem på isen til den nostalgiske lyd af 80’erne.

– Burde du også være født i 80’erne? Eller kan du bare godt lide glimmer, is og disco? Østre Skøjtehal åbner dørene op for boogie og skøjtning til den helt store guldmedalje.

– Kultur Østerbro og Østre Skøjtehal inviterer til is-disco, hvor du kan skøjte til sprøde disco-tunes, deltage i workshops eller freestyle så tosset du vil, oplyser folkene bag begivenheden.

Der vil være mulighed for at købe mad og dampende varme drikkevarer i skøjtehallen.

Programmet for aftenen:
17-18: Workshop: Kom godt i gang med at skøjte (for nybegyndere)
18-21: Azpecialguest spiller disco-musik bag dj-pulten / freestyle-skøjtning

Kultur Østerbro og Østre Skøjtehal inviterer til is-disco 20. januar.

– Forvent non-stop disco-vibes på isen og bag dj-pulten. Der vil være mulighed for at købe en bid mad fra Chutneyscph og noget til at varme sig på fra Coffee N Milk, oplyser Østre Skøjtehal.

Hvad sker der: Is-disco
Hvor sker det: Østre Skøjtehal, Sionsgade 15, 2100 København Ø
Hvornår sker det: 20. januar klokken 17-21

Glæd dig til et spektakulært show i hele februar: Magisk lysfestival i København