Begivenheden kan bedst beskrives som en filmkoncert.

Anna og Elsa fra Frost optræder i et eksperimenterende format i Operaen på Holmen mellem jul og nytår.

Frost er Disneys mest populære film nogensinde, og nu kan de største fans af den fortryllende animationsfilm godt begynde at glæde sig.

Mellem jul og nytår bliver det magiske univers fra Frost vakt til live i Operaen på Holmen i København, når filmen bliver vist på Store Scene med et komplet symfoniorkester placeret under det gigantiske biograflærred.

Det 70-mand store Odense Symfoniorkester og kor spiller og synger live under filmvisningen i den imponerende koncertsal, og arrangementet kan derfor bedst kategoriseres som en ‘filmkoncert’. 

– Den hjertegribende fortælling om prinsessesøstrene Elsa og Anna har tryllebundet børn verden over. Ligesom alle sangene fra ‘Skal vi ikke lave en snemand til ‘Jeg har ventet alt for længe’ er kendte og kan synges af de fleste børn, fortæller arrangørerne. 

Den første Frost-filmkoncert med den engelske titel ‘Disney in concert: Frozen’ havde premiere i det ikoniske Royal Albert Hall i London i oktober 2015 og har siden turneret Europa tyndt. Og nu er turen altså kommet til København to dage mellem jul og nytår. 

– ​Som i Royal Albert Hall, bliver det den anerkendte dirigent David Firman, der dirigerer slagets gang på scenen.

Mangler du en gave til barnet, der har alt?

Billetter koster fra 420 kroner og er til salg via Ticketmaster. Forestillingen varer to timer inklusiv pause, og filmen er med dansk tale, ligesom at koret synger på dansk.

Hvad sker der: Frost – filmkoncert
Hvor sker det: Operaen på Holmen
Hvornår sker det: 27. og 28. december 2017

Frost Festival: Pernille Rosendahl giver intimkoncert på Thorvaldsens Museum