De fleste har enten besøgt vores kære hovedstad eller også bor de faktisk i byen, men det betyder ikke at de ikke overset nogle helt unikke oplevelser, som de burde se og opleve.

Sponsoreret indhold

København har nemlig nogle skjulte eller åbenlyse skatte, som mange overser eller glemmer.

Her får du et par gode tips til de særlige og autentiske oplevelser København har at byde på.

En by med sport; tag en tur I Parken

Selvom mange jævnligt støder på en fodboldkamp I tv’et, så er det langtfra alle der forbinder København med spændende sportsoplevelser. Et sjovt supplement til en given fodboldkamp kunne være at oddse med vennerne på kampen, hos f.eks. LeoVegas Sport. Dette giver den samlede oplevelse et ekstra pift, og holder samtalen og spændingen kørende både optil, under og efter kampen.

Hvad enten du er sportsinteresseret eller ikke har den dybe interesse for eksempelvis fodbold, så kan en tur i Parken virkelig frembringe stor glæde og spænding. Stemningen til både et lokalt opgør og en landskamp er helt unik på det københavnske stadion, og de fleste vil finde stor tilfredshed ved en sportsbegivenhed I Parken.

Kanalrundfart eller kajak-roning?

Mange danskere har prøvet de velkendte kanalrundfarter I Københavns smukke kanalsystem. Fra kanalbådene kan man nyde byens forskelligartede arkitektur og natur, samtidig med at man opholder sig i den friske luft.

Men ønsker man en mere aktiv oplevelse, hvor man ikke er afhængig af afgangstider og faste ruter, så kan man med fordel begive sig ud på en ro-tur.

I København findes der nemlig adskillige firmaer der udlejer både elektriske motorbåde, kajakker, cykelbåde og paddleboards.

Ved at leje en kajak kan man både for afløb for sin arkitektoniske og historiske interesse mens man holder kroppen i gang.

Langs kanalerne findes der adskillige velkendte spisesteder og barer, så under sejlturen kan man også nyde et gastronomisk måltid eller en våd forfriskning.

Oplevelser i udkanten

Har man mere end én enkelt dag eller to i København, så er der også adskillige attraktioner i byens udkant.

Et eksempel på en sand fornøjelse kunne f.eks. være det moderne museum for kunst, Louisiana, nord for København.

Museet er spækket med både værker af talentfulde, danske kunstnere men også famøse internationale kunstnere såsom Picasso. 

Udover at fodre hjernen med en betagende kulturel oplevelse, så er Louisianas beliggenhed i sig selv et kig værd. Museet er placeret i naturskønne omgivelser ved kysten. Fra bygningens grund kan man både nyde Sjællands skønne østkyst, mens man kan frydes ved de massive skovarealer og den alsidige plantevækst.

Så hop på toget eller spring ind i bilen og kør mod Humlebæk, her vil du møde et syn og en kulturel oplevelse du sent vil glemme.