Julen nærmer sig med hastige skridt og Københavns største Julemarked Christmas World er for femte år klar til at skabe den gode Julemarkeds stemning på det nu ny renoverede Kongens Nytorv.

Julemarked finder sted fra d. 15 november – 22 december 2019 begge dage inklusive.

Placeringen af Julemarkedet på Kongens Nytorv for enden af Strøget lige overfor det flotte juleudsmykkede Hotel D´Angleterre og med Nyhavn på den anden side og med Metroen lige til døren gør det til et yderst attraktivt sted at afholde julemarked. 

Kongens Nytorv Julemarked

Dette har også medvirket til at gøre det yderst interessant for både danske som udenlandske udstillere fra hele Europa at deltage på Julemarked på Kongens Nytorv.

Julemarked Christmas World er bygget op som en hyggelig og eventyrlig juleby, hvor arrangørerne har ladet sig inspirere af julemarkederne i bl.a. Berlin, London, Paris og New York. Der er hentet store flotte jule træhuse til Kongens Nytorv direkte fra Tyskland og Holland og hele Julebyen bliver pyntet op med den flotteste juleudsmykning. Der bliver masser af julelys, juletræer julekaner samt store flotte lyskroner i gaderne – så at den helt rigtige hyggelige julestemning indfinder sig for hele familien.

På Julemarked bliver der masser af mulighed for at kunne få inspiration til at finde mange fine julegaver hos de mange indenlandske som udenlandske udstillere. Du kan finde alt lige fra bl.a.- spændene design, tasker, skind, keramik, glasting, krystalting, julepynt, julelys og meget mere til et gammeldags smedjeværksted, hvor der smedjes og laves smykker imens du ser på. Der er desuden rigtig mange forskellige udstillere både inden – som udenlandske, som sælger de lækreste delikatesser og jule specialiteter til at spise på stedet eller til at tage med hjem. Du har også muligheden for at varme dig med en kop varm kakao med flødeskum, eller en rigtig jule apple punch med anis, appelsin og nelliker. Med mindre du bare ikke kan modstå duften gløgg eller af glühwein, som en ”klassiker” , som er kendt fra de store julemarkeder i bl.a. Berlin og Hamburg.

Der er fri entré til Julemarked på Kongens Nytorv – se desuden link Julemarked Kongens Nytorv

Kongens Nytorv Julemarked Åbningstider

Fredag 15 november –  lørdag  d. 22 december 2019. Begge dage inklusive.

Kl. 11.00 – 19.00: Mandag til onsdag
Kl. 11.00 – 20.00: Torsdag
Kl. 11.00 – 21.00: Fredag
Kl. 11.00 – 21.00: Lørdag
Kl. 12.00 – 19.00: Søndag