Foto: The Organic Boho

Maja Harder har været på The Organic Boho på Christianshavn, der er indbegrebet af velvære og sundhed – uden at gå på kompromis med velsmag og hygge.

Blogindlæg af Maja Harder.

Go with the flow, find din indre hippie frem og hel dig selv i januar.

The Organic Boho på Christianshavn kombinerer 100 procent økologisk mad med pilates, yoga og helende musik. Det bliver næsten for meget af det gode.

I hvert fald for de fleste københavnere, der hylder janteloven lige så meget som en god, kold fadøl. 

Foto: Maja Harder

Foto: Maja Harder

Men efter at man har drukket en ‘I am unique’-juice og spist en ‘I am radient’-bowl til morgenmad hos The Organic Boho, føler man sig altså strålende godt tilpas. Både fysisk og på samvittighedskontoen.

Men den målrettede januar-kur behøver ikke at betyde juice til morgen, middag og aften eller fastfood-fasting.

Den grønne café byder simpelthen også på verdens mest mættende veganske burger-menu, fyldt med snask, nødder og friturestegt blomkål.

Der er også mulighed for at få crispy søde kartoffelfritter og hjemmelavet vegansk chilimayo til morgenmad som en del af caféens seriøse bud på en brunch-tallerken, der kombinerer det veganske, det snaskede, det søde og det uhyggeligt sunde.

Foto: Maja Harder

Foto: Maja Harder

Rens dig selv
Udover snask og fritter byder brunchen på pandekager proppet med antioxidanter og inviterer til detoxing gennem hele tre forskellige ‘sundheds-shots’.

Så hvis du tør udforske din indre hippie, så er the Organic Boho helt klart et besøg værd.

Udover at du i den grad fodrer din sundheds- og miljømæssige samvittighedskonto, bliver dine smagsløg ikke skuffede over besøget.

Det er mad, der ikke på nogen måde prøver at gemme, at det er sundt, glutenfrit eller vegansk. Derimod står folkene bag konceptet ved, hvem de er, og prøver ihærdigt at bevise, hvordan mindful madlavning sagtens kan være spændende og yderst velsmagende.

Og det lykkes de skam rigtig godt med.  

Foto: Maja Harder

Foto: Maja Harder

Hvordan laver man helende mad?
Hvis man bliver hooked på mentaliteten, livsstilen og den indre følelse af velvære, kan man lære, hvordan det gøres fra de bedste.

Udover pilates-retreats og helende yoga tilbyder Organic Boho nemlig også madlavningsklasser, hvor man blandt andet lærer, hvordan man fermentere og hemmeligheden bag at lave en lækker burger uden mel eller kød.

Det kan måske være en meget god investering, hvis nytårs-motivationen til en ny sund start skal holde hele året. 

Hvad sker der: The Organic Boho
​Hvor sker det: Prinsessegade 23, Christianshavn, København K
Hvornår sker det: Alle dage 10-21

Maja Harder er 25 år og har en master i medier og kommunikation fra London. Hun bor i København og elsker at gå på opdagelse i de mange spændende restaurant- og kulturoplevelser i byen. Hun skriver om sine opdagelser her og på majaharder.com.

Blue Taco i Blågårdsgade på Nørrebro: Prøv en blå taco med karamelliserede herligheder og uhyrligt stærk dip