Står du og skal afholde en konfenrence i København i nærmeste fremtid, men mangler lokalerne til det? Så er du landet det rigtige sted. Her i artiklen kan du finde inspiration til, hvordan du gennem Evarto finder de bedste steder til at holde konferencer. 

Overvejelser inden valg af lokale

Inden du beslutter dig for, hvor du ønsker at holde din konference, er der nogle ting, som du bør overveje. I denne proces kan det være en fordel at notere alle de ting, du beslutter ét sted, så du har et samlet overblik over dine krav. 

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor mange der kommer, eller tage en beslutning om hvor mange der skal være plads til, at der kan komme. Der ingen grund til at vælge et sted med plads til flere hundrede mennesker, hvis der kun kommer 10 eller 50. Omvendt nytter det heller ikke at vælge et for lille sted. Er du i tvivl om antal, er det bedre at vælge en større lokation, så der kan blive plads til alle. 

Dernæst bør du overveje transportmuligheder. Skal der være god mulighed for parkering? Skal den offentlige transport køre til døren? Eller skal der være gode ruter for cyklisterne dertil? Herefter skal du selvfølgelig også tænke i forplejning og eventuelt overnatningsmuligheder, alt efter hvor længe konferencen skal vare.

Book dit konferencecenter i København på Evarto, når du har gjort dig klar, hvad det er, at du leder efter til din konference.

Hvor skal du holde din konference?

København har mange gode steder, hvor du kan afholde konferencer. Her finder du et par bud på hvor:

Med plads til 1100 mennesker i hjertet af København, er hotellet Villa Copenhagen en oplagt mulighed for dig, der står og skal afholde en af de store konferencer. Dele af hotellet består tilbage fra 1912 og har derfor smukke historiske aner. 

Til de lidt mindre konferencer kan du finde lokaler hos Royal Conference Center, hvor det er muligt at byde alt mellem 1 og 250 personer inden for. Det placeret nær motorvej, metro og lufthavn, og har et stort antal parkeringspladser. Der er derfor god mulighed for at komme fra og til lokalerne. Som prikken over i’et, er der skøn, grøn udsigt over golfbaner.

I København Ø er der endnu en perle: Charlottehaven. Moderne, lyse lokaler som kan huse hele 440 gæster. Her er der fokus på grønne tiltag og velfærd. Ønsker du mad til dine gæster, er forplejning også en muligheder. 

Med inspiration i denne inspiration i denne artikel, bør du nu være godt klædt på til at vælge det perfekte sted til din konference i København.