Sponsoreret indlæg

Miljøerne omkring video- og computerspil (også kaldet gaming) har vundet stor udbredelse de seneste år. Dette gælder især også i København, hvor der vokser flere og flere lokale miljøer frem for indenfor gaming. Hvis du har interesse for gaming, så vil du let kunne finde et lokalmiljø med ligesindede i København, der har samme interesse.

Ny folkelig opmærksomhed omkring gaming

Det var ikke mange år siden, at gaming i højere grad var en subkultur og et randfænomen i det danske samfund. Det skyldes, at det er et forholdsvist ungt medie, som i starten var afgrænset til en begrænset gruppe af unge mennesker. I dag er dem, som startede i gaming-verdenen, blevet ældre. Derfor ser vi nu flere generationer og flere køn, som dyrker gaming. Det har skabt en langt større diversitet og bredere interesse indenfor dette felt, hvoraf der også er opstået et større marked for det.

Dette gælder ikke mindst i København, hvor mange af de nyeste trends viser sig først. Det er derfor blevet lettere end nogensinde at finde en social cirkel omkring gaming.

Find lokalmiljøet i København

Online findes der en lang række kilder og fællesskaber omkring gaming. Det er eksempelvis hjemmesider med førstehåndsindtryk af spil, anmeldelser, reportager og lignende . Her kan man læse om de nyeste udviklinger indenfor gaming. Går man på et internetforum kan man ligeledes let finde andre entusiaster. 

I København er det i tillæg blevet lettere at finde lokalt forankrede miljøer. Dette ses eksempelvis ved åbningen af e-sport barer. Denne type fungerer fungerer som en normal sportsbar, men hvor der normalt bliver set fodbold på skærmene, så bliver der her set e-sport. Det gør det til et perfekt sted at møde ligesindede entusiaster, og det er let at få nye venner indenfor feltet over en øl. Der opstår også en særlig stemning, når der er en intens turnering i gang indenfor eksempelvis Counter-Strike eller League of Legends.

Sådanne e-sport barer er dermed et af de bedste steder at møde ligesindede. Er man ikke så meget til bar-kulturen, kan man også ved en hurtig søgning på nettet finde klubber eller andre mødesteder i lokalområdet. Der findes de lokale computer-caféer, men eftersom manges computere og spillekonsoller er rykket ind i hjemmene, er der ikke mange som dyrker det her. I stedet kan man finde en cirkel af mennesker, hvor man kan mødes på skift i de indbyrdes hjem.