Foto: Unsplash

Hvad enten du rejser alene til hovedstaden som single eller du er sammen med dine single-venner, så kan du/I være sikre på at i nok få én på opleveren. Måske planlægger I at turen både skal være en blanding af ren hygge og afslapning, men at der også er plads til en tur ud i Københavns natteliv. Skal der være tid til lidt kultur undervejs, så er der heldigvis også rigeligt med muligheder. Læs med her.

Annoncørbetalt indhold

København er aldrig en dårlig idé når det kommer til at miniferie eller hurtige besøg. Hvad enten man har 24 timer eller tre dage i byen, så kan man faktisk nå rigtigt meget. Og som single er det faktisk en stor oplevelse. Her i artiklen får du et bud på, hvad du eller I som er, single kan lave i storbyen.

 

#1 – Overnatningen

Det er selvfølgelig vigtigt at have et sted at sove når du eller I, befinder jer i København. Rejser du alene, så kan du måske overveje at bo på et af de fede hostels som du finder i byen. Der er nemlig stor chance for at møde andre solo-rejsende som gerne vil i snak. Er i flere som rejser, så er mere privat og bekvem standard i forhold til overnatning, måske at foretrække.

 

#2 – Tag på en guidet tur

En anden måde at møde andre mennesker på i hovedstaden, er ved at tage på en guided tur. Der findes mange muligheder her, hvor man virkelig får oplevet nogle af de bedste ting som byen har at byde på. Plus der er nogle ture som tilbyder madsmagning.

 

#3 – Tag på en date i hovedstaden

Har du svært ved at glemme din eks, så eventuelt læse dette indlæg – sådan får du ham til at savne dig. Ellers kan du jo tage på date i storbyen når du nu er der. Måske overvejer du en casual date eller måske er du på jagt efter en lille flirt. Du kan finde gratis sex hos Scor, finde en date eller blot tjekke hjemmesiden ud, hvis du har lyst.

 

#4 – Nyd byen på egen hånd

Fordelen ved at opleve et sted på egen hånd er, at du ikke skal tænke på andre mennesker, samt tid. Du er herre over præcis hvad du vil se og, hvor meget tid du vil bruge på de forskellige steder.

 

#5 – Tag på en bar

Når folk har fået noget indenbords, så sker det ofte, at de bliver mere snakkesalige, hvoraf det derfor er nemmere at falde i snak med nye mennesker. Er du selv eller dine medrejsende festglade, så er desuden kommet til den rette by. Besøg eventuelt en eller flere af de hyggelige værtshuse eller tag på diskotek og fest natten lang. Der er masser af muligheder for en festlig aften i hovedstaden.