Foto: Rie Rasmussen/Facebook

En 33-årig kvinde var ved at få sit bryllup spoleret, da hendes frisør uden varsel brændte hende af. Heldigvis var hjælpen nær.

Da Rie Rasmussen i lørdags var på vej til frisør på Amager i København, var det med maven fuld af sommerfugle.

Det var nemlig den 33-årige kvindes bryllupsdag, og derfor havde hun bestilt tid til at få håret sat i anledning af den store dag.

Men da Rie Rasmussen som aftalt mødte op hos frisøren klokken 9.45, var det til synet af en mørk salon og en låst dør.

– Jeg tænkte først, at han nok bare var forsinket, så jeg ventede en fem-syv minutter, før jeg ringede for at spørge, hvor han blev af, fortæller Rie Rasmussen til KBH.dk.

Den kommende brud blev dog kun mødt at en telefonsvarer, hvorpå hun indtalte en besked og spurgte, hvor han blev af.

Imens gik tiden, og da parret skulle giftes klokken 13 i Taastrup, kunne Rie Rasmussen pludselig mærke, hvordan ængstelighed kom snigende.

– Jeg begyndte så småt at blive nervøs, og klokken 10 ringede jeg til min kæreste (nu ægtemand, red.) og var både panikslagen og småhysterisk. Han forsøgte straks at tale mig til ro og sagde; ’vi ringer til alle frisører i København. Vi skal nok nå det’, fortæller Rie Rasmussen, der bor på Amager med sin mand og parrets to drenge.

Til sidst valgte den desperate brud at opgive sin frisøraftale, hvorefter hun kastede sig på cyklen og piskede hen til den nærmeste frisør i håbet om, at de kunne hjælpe hende.

– De ville rigtig gerne hjælpe, men havde desværre ingen tider. Pludselig var der dog en kunde, som afbrød og fortalte, at hun kunne anbefale en god frisør, som jeg fik nummeret på, forklarer Rie Rasmussen, der straks ringede op.

Her ses Rie Rasmussen med sin redningskvinde. I bagbrunden ses den kommende brudkom og parrets sønner. Foto: Rie Rasmussen/Facebook

I den anden ende blev telefonen taget af Simone, der netop er startet som selvstændig frisør og har åbnet salonen Unique på Amager.

Ganske vist befandt Simone sig i Brøndby, hvor hun var hjemme med sin søn, men alligevel indvilligede hun straks i at hjælpe.

Derfor fik hun skaffet et bil, fik sin søster til at passe sin søn og sammen med en veninde drog de alle mod Amager for at komme den nødstedte brud til undsætning.

– Søsteren åbnede for at os og stillede snacks frem, mens Simone gjorde sig klar. Jeg var stadig nervøs, men da jeg satte mig i stolen, og Simone gik i gang, faldt jeg straks til ro, fortæller Rie Rasmussen, der havde taget både sin kæreste og to sønner med til salon Unique, så de efterfølgende kunne haste til kirken.

Omkring klokken 12.10 var Simone færdig med at sætte Rie Rasmussens hår, hvorefter familien skyndte sig til Taastrup, hvor de ankom til kirken 12.40.

Det færdige resulatat. Foto: Rie Rasmussen/Facebook

– Vi nåede at ankomme 20 minutter før, men da skulle jeg også lige have lagt makeup, så det var med nød og næppe, smiler Rie Rasmussen, der efterfølgende godt kan grine af den stressende formiddag.

Tilbage sidder den lykkelige brud og kan tænkte tilbage på et perfekt bryllup – ikke mindst takket være Simone.

– Jeg var meget tilfreds med resultatet og er så taknemmelig for, at Simone reddede min dag, forklarer Rie Rasmussen og understreger, at Simone helt sikkert også skal klippe hende fremover.

Siden har Rie Rasmussen også delt et opslag på Facebook, hvori hun takker Simone med orderne:

– Hun reddede min dag og fortjener det største Like. Da hun lige er startet op som selvstændig (frisør Unique) håber jeg, at jeg med mit opslag kan sprede budskabet om en helt fantastisk frisør, som bestemt er et besøg værd. Min redningskvinde.