First Hotel Copenhagen skulle udskifte alle dyner og puder. Men de syntes, det var ærgerligt, hvis de skulle smides ud, når de alligevel stadig fungerede. Så fik hotellet en god idé.

Hvad der er skrald for nogle, er guld for andre. Det tog det københavnske, firestjernede hotel First Hotel Copenhagen bestik af, da det for nylig skulle skifte alle dyner og puder ud på hotellet.

Sengetøjet fejlede som sådan ikke noget, og derfor lagde hotellet en føler ud på blandt andet det sociale medie LinkedIn. Her kom der mange bud på, hvem der kunne have brug for de aflagte pude- og dynebetræk, skriver turistmagasinet Standby.dk. 

(Artiklen fortsætter under billedet)

– Da First Hotel Copenhagen skulle udskifte sengetøjet på vores 215 værelser tænkte vi, at nogen nok havde brug for de mange sæt sengetøj. Vi ønskede at gøre noget godt for så mange som muligt og helst lokalt, siger hotellets salgschef, Kenneth Pedersen.

Derfor er de cirka 400 sengesæt nu skænket til Mændenes Hjem, Børnebyerne og Lærkehøj Herberg, som hver især vil dele dem ud til trængende brugere.

Donationerne gælder både brugere af værestederne, men Mændenes Hjem giver dem til nogle af de brugere, som får en lejlighed og har brug for nye ting til deres hjem.

– Vores donation er samtidigt opfordring til vores kolleger i hotelbranchen om at tænke på, at mange i Danmark har brug for en håndsrækning, lyder budskabet fra salgschefen.