Anne er godt træt af mange mænds opførsel.

57-årige Anne Winther fra Roskilde tog i går til København for at mødes med en mand, hun havde mødt på Tinder. Men hun endte med at blive slemt skuffet.

Det er ikke nemt at finde den eneste ene, som man gerne vil tilbringe resten af sit liv med, selvom der findes flere datingsider og apps end nogensinde.

Det kan 57-årige Anne Winther fra Roskilde skrive under på. 

Torsdag aften skulle hun mødes med sit seneste match på Tinder, men det gik slet ikke, som hun havde håbet. Køreturen på 75 kilometer frem og tilbage endte med at være spildt. 

– Jeg fik et match på Tinder, og han skrev: ‘Hej smukke. Jeg føler mig så heldig’, og så skrev vi lidt sammen i løbet af aftenen, siger Anne Winther til KBH.dk.

Hun har tidligere datet mænd via Tinder, men i modsætning til så mange andre gange, var den 51-årige mand i den anden ende af mobilen meget opsat på at mødes hurtigt.

– Han var it-mand fra Nørrebro og syntes, at vi skulle mødes og have en kop kaffe. Han spurgte: ‘Skal vi ikke bare mødes på min stamcafe på Nørrebro klokken 17.30 på torsdag?’

– Det var meget konkret og ikke noget væveri. Han afsluttede med: ‘Godt, så er det en aftale’.

I går kom dagen så, hvor Anne Winther og it-manden skulle mødes, så hun tog glad og forventningsfuld fra Roskilde og kørte 37 kilometer for at mødes på stamcaféen på Nørrebro, som manden havde valgt. 

Men det gik slet ikke som ventet. 

57-årige Anne Winther blev slemt skuffet på sin seneste Tinder-date. Foto: Anne Winther/privat

– Da jeg ankom til caféen, der kunne jeg jo godt se, at der ikke sad nogen 51-årig mand på caféen, fortæller Anne Winther, der ventede på ham lige udenfor.

Her stod Anne Winther i kulden i 25 minutter. 

Der kom ingen sms’er, ingen beskeder via Tinder og ingen opkald, der oplyste om, at hendes date blev forsinket. 

Til sidst tog hun hjem, og da hun gik op til bilen, kørte hun lige forbi caféen en ekstra gang på vej hjem, men uden held. Hendes date havde i den grad brændt hende af. 

– Det er en usædvanligt lousy opførsel. Det ville jeg ikke være mig selv bekendt, det var rædsomt, siger Anne Winther til KBH.dk, når hun skal beskrive gårsdagens mislykkede date. 

Da hun kom hjem, kunne hun se, at manden havde været på nettet og lagt ting på Facebook. Men han havde stadig ikke forklaret hende, hvorfor han ikke mødte op på den aftalte date.

– Han kom ikke! Han skrev ikke! Han har stadig ikke svaret på, hvorfor han valgte bare at blive væk? Man undrer sig virkelig – en voksen mand med åben Facebook-profil, som jeg kunne se, at han lagde ting op på i går aftes.

Pludselig stod date splitternøgen 
Anne Winther mener, at mandens dårlige opførsel forvandler tjenester som Tinder fra ‘dating-himmel til dating-hell’, og hver gang hun mødes med nye mennesker, bliver hun slemt skuffet. 

– Jeg er uheldig 99 procent af tiden. Der er mange gange, hvor man bare ikke får et match, og hvor man tænker ‘gab, det er røvkedeligt’. Men ellers så har jeg prøvet alt muligt mærkeligt. 

Særligt en date står klart i Anne Winthers hukommelse. En date via Dating.dk med en kendt københavnsk forretningsmand, der var vild efter at mødes.

En dag skrev han, at han arbejdede hjemme, og om hun ikke kunne komme forbi til en kop kaffe. Hun havde googlet ham og tænkte, at det ikke kunne skade, så en formiddag, hvor hun alligevel var i hovedstaden, smuttede hun forbi. 

– Jeg blev inviteret hjem i et fint hjem på Frederiksberg og hængte min pels i skabet. Vi sad i stuen og fik kaffe, og efter få minutters snak sagde manden, at han skulle tisse. Da han kom tilbage, stod han splitternøgen over kaffebordet, siger Anne Winther, der fik et chok.

– Det var ret skræmmende. Jeg ved jo ikke, hvad han vil gøre, så man tænker jo, om man er kommet hjem til en psykopat.

Anne Winther har været single i fire et halvt år. Efter 21 år med den samme partner troede Anne Winther, at hun skulle være lidt alene. 

Men efter et halvandet år kunne hun godt mærke, at det blev ‘lidt for kedeligt, hvis hun skulle være alene de næste 25 år’.

Alligevel mener hun, at datinglivet er blevet alt for ligegyldigt og overfladisk:

– Dating er blevet til rå sex og ligegyldighed. Folk ved ikke, hvad de vil have, så man bliver bare én i rækken. Jeg er jo ikke en typisk gammel kone, men med Tinder er det blevet et sandt kødmarked, og Dating.dk er ikke en skid bedre, siger Anne Winther til KBH.dk.   

Men på trods af de kedelige datingoplevelser, giver Anne Winther ikke op, men fortsætter med at gå på dates: 

– Jeg fortsætter helt sikkert, men er blevet meget mere selektiv på grund af mine mærkelige oplevelser og alligevel sker dette så i går. Men jeg giver aldrig op på kærlighed, understreger hun til KBH.dk.

Den 57-årige kvinde har delt gårsdagens uheldige oplevelse på Facebook, hvor hun får masser af opbakning og støtte fra venner, der ikke kan begribe, at nogen kan finde på at opføre sig sådan.