Pressefoto

Mand fra Københavnsområdet jubler over gevinst på 3,2 millioner kroner i gigant-lotteriet Eurojackpot. At ét stjernetal ekstra havde givet ham over 100 gange så meget på bankbogen, tager han helt roligt: ”Jeg var jo også ét tal fra kun at vinde 2.000 kroner.”

608 millioner kroner. Skattefrit. Direkte ind på bankkontoen.

Det er et næsten ufatteligt stort beløb, der venter forude, hvis man skulle være så heldig at vinde førstepræmiepuljen i Eurojackpot i aften.

Ufatteligt, uanset hvor meget man tænker over det. Det kan en mand fra Københavnsområdet tale med om: Han har nemlig siddet og tænkt en del over store, trecifrede millionbeløb, siden han for ganske nyligt vandt 3,2 millioner kroner via en andenpræmie i Eurojackpot.

For midt i euforien over gevinsten, så gik det også op for ham, at han var et stjernetal fra at vinde en førstepræmie, der på det tidspunkt var et stykke over 300 millioner kroner værd.

”Jeg har tænkt en del over det. Jeg manglede kun et ekstra stjernetal. Det er jo kun 1 ud af 12…” siger han og griner lidt.

Selv om han var tæt på den helt store gevinst, så er han stadig vildt glad for, at han har vundet 3,2 millioner kroner. De mange penge kommer nemlig ret belejligt, for manden og hans kæreste har store planer.

”Vi planlægger at investere gevinsten i mursten, for vi vil godt have noget større at bo i, men først… så vil vi gerne giftes,” fortæller manden.

Han fortæller, at parret længe har snakket om, at de burde gifte sig, fordi de de både har fast ejendom og børn sammen – og nu skal det ske.

”De har også brokket sig nede i banken over, at vi ikke er gift, selv om vi har fast ejendom sammen. Det giver noget usikkerhed, så vi har da snakket om, at vi ville giftes. Og nu giver den her gevinst os lige det sidste skub. Nu må vi få gjort noget ved det,” fortæller manden.

Med udsigten til både et nyt hus og et bryllup er der nok at se frem til – og derfor bruger han ikke energi på at kigge bagud og ærgre sig over, at han havde vundet 100 gange så meget, hvis han bare havde ramt et tal mere.

”Jeg var jo også ét tal fra kun at vinde 2.000 kroner, og så havde jeg stået med en gevinst til et nyt sæt havemøbler, så ja, det var da ærgerligt, men altså… jeg kan stadig købe et nyt hus for min gevinst, og det er jo fantastisk” siger han.