I over to år har Pasta Du Nord kombineret nordisk smag med lækker frisklavet pasta, og nu kan borgerne på Frederiksberg også få lov at smage.
Pasta er helligt for italienerne.
Den lækre spise med æg og det ultrafine hvedemel blandet med et hav af lækre saucer har skabt mange velsmagende retter, som danske smagsløg nyder i stor stil – både hjemme og på italienske restauranter.
Med sin hurtige tilberedningstid egner pasta sig fortrinligt som takeaway, og i over to år har Pasta Du Nord serveret en lille udpluk forskellige retter med pasta fra shoppen på Hovedbanegården.
Men nu skal endnu flere have glæde af den populære pastapusher, og derfor har Pasta Du Nord nu åbnet sin anden butik på Falkoner Allé på Frederiksberg.
– Navnet er jo lidt tosset, fordi at det er fransk. Men ideen er, at vi favner bredt, og at vi laver et nordisk take på pastaretterne, som er lidt atypisk. Det giver vores retter et unikt udtryk. Vi laver friske og økologiske pastaretter til vores sultne kunder på kun fem minutter, siger direktør for Pasta Du Nord, Søren Holck, til KBH.dk.
På menukortet finder man klassikere som kødboller og carbonara, men også nye variationer med blandt andet krydret kylling samt fuldkornspasta med frisk broccoli er på kortet.
Alle pastaretter og saucer laves fra bunden hver eneste dag, og mange af retterne er med økologiske råvarer.
De fleste pastaretter koster omkring 100 kroner, og besøger man Pasta Du Nord på Frederiksberg, så venter der en afdæmpet og hyggelig atmosfære indenfor, lover Søren Holck:
– På Frederiksberg er stemningen lidt mere afslappet, og belysningen og musikken er lidt mere rolig. Her kan man bare nyde sin pasta i ro, hvorimod stemningen naturligvis er lidt mere livlig på Hovedbanegården. Jeg plejer at sige, at restauranten på Hovedbanegården er en voksenudgave af Joe and the juice, siger han grinende til KBH.dk.
Og det er med en vis selvsikkerhed, han nævner den populære juicekæde. For Søren Holck håber, at Pasta Du Nord på Falkoner Allé kun er den første restaurant i sin kæde, og at fremtiden byder på endnu flere.
Restauranten åbnede dørene for 14 dage siden i en såkaldt soft opening uden det store virak.
Men nu er der kommet godt gang i gryderne, og Søren Holck lover, at der er pasta til alle, der kigger forbi. Desuden bliver det nye år skudt i gang med en grand opening, hvor stemningen løftes helt i vejret.
Madklubben lancerer nyt koncept på Nørrebro: Spis til du revner for 250 kroner