Foto: Shutterstoc

Til sommer bliver der skrevet et stykke dansk historie, når der for første gang nogensinde skal afvikles en fodboldslutrunde på højeste niveau på dansk grund.

Sponsoreret indhold

Danmark er dog ikke alene om at afholde EM 2020. Slutrunden er nemlig fordelt ud på flere værtslande rundt omkring i Europa, og her har Danmark altså sikret sig fire kampe på dansk grund.

Tre af disse kamp er med Danmark, mens den sidste er en 1/16-finale.

I denne artikel tage vi et kig på, hvornår kampene i Københavns spilles, og hvilke hold der skal spille der. Det vil du måske kunne bruge som optakt til at spille hos danske bookmakere.

Disse kampe spilles i København

Danmark – Finland

Den første kamp der finder sted i København under EM-slutrunden, er en meget vigtig en af slagsen. Danmark skal nemlig møde Finland den 13. juni klokken 18.00, og denne kamp kan meget vel afgøre Danmarks skæbne.

Finland er nemlig det dårligst rangerede hold i Danmark gruppe, så hvis Danmark ikke vinder denne, bliver det svært at gå videre.

Danmark – Belgien

EM-kamp nummer to i København er mellem Danmark og Belgien. Det bliver uden tvivl det sværeste opgør for Danmark, da Belgien er et af de bedste lande i øjeblikket.

Denne kamp finder sted den 18. juni klokken 18.00.

Rusland – Danmark

Den tredje gruppekamp Danmark har fået tildelt til København er mellem Rusland og Danmark. Denne kamp finder sted den 22. juni klokken 21.00.

Dette opgør kunne meget vel have været spillet i Rusland, men Danmark vandt lodtrækningen, og fik dermed en ekstra kamp i København.

1/16-finale

Den sidste kamp der afvikles på dansk grund er en 1/16-finale. Her ved man af gode grunde ikke, hvem der kommer til at være med.

Denne kamp afvikles den 29. juni.

I alt er Danmark altså blevet tildelt fire kampe ved EM slutrunden 2020, som alle skal spilles i Parken i København.

Når vi når de sidste og afgørende kampe i slutrunden, vil de bliver spillet på Wembley i England. Dette skyldes, at der er plads til helt op mod 90.000 mennesker.

Danmarks chancer

Der hersker ingen tvivl om, at Danmark har gode chancer for at gå videre fra gruppen. Det kræver dog højst sandsynligt en sejr over Finland og en sejr eller et uafgjort resultat mod Rusland.

Belgien er klart det bedste hold i gruppen, og de burde ikke få problemer med at vinde deres opgør. Derfor skal Danmark sørge for ikke at snuble i den første kamp mod Finland, for så vil de højst sandsynligt selv kunne afgøre det i sidste kampe mod Rusland.